Marketingbureau Den Bosch

CONVERTEREN VAN LEADS DAT DOEN WE SAMEN!

Op zoek naar een marketingbureau in Den Bosch en omstreken? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het goede adres! Weliswaar zijn we gevestigd in Nijmegen. Maar wij werken bij jouw op kantoor! Jouw onderneming laten groeien dat is wat wij willen bereiken. Dit doen we door gebruik te maken van strategie, creativiteit, online marketing en trainingen. We werken bij onze klanten op kantoor, zodat wij de medewerkers en de onderneming echt leren kennen. Op die manier halen we het maximale uit alle marketingactiviteiten! Met onze creatieve en alternatieve ideeën verassen we jou en je klanten. Daarnaast zorgen we voor meetbaar en zichtbaar resultaat.  Door middel van een ontzettend simpele berekening maken we inzichtelijk wat de activiteiten kosten maar vooral: hoeveel extra omzet er gegenereerd wordt. Genereer meer leads en conversies met met MarketingKarwei!

Werkzaamheden van marketingbureau Den Bosch

Als Marketingbureau in Den Bosch is MarketingKarwei veelzijdig in de werkzaamheden die het uitvoert. Eerst leggen we de vraag bij jou: wat wil jij bereiken met marketing? Bijvoorbeeld; Je hebt veel websitebezoekers, maar bijna geen conversie? Wij helpen je! Zelfs met het bouwen en optimaliseren van je website helpen we jou. Heb je hulp nodig bij de strategie van je bedrijf, een andere manier van werken, gratis vindbaarheid, betaalde vindbaarheid, projectmanagement, sociale media, e-mailmarketing of sales? Voor advies of uitvoerende werkzaamheden? Wij nemen dit voor onze rekening. Lees hier meer over onze werkzaamheden.

Onze manier van werken, spreekt jou vast aan, waarom? Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons per week inzet. Wij maken geen gebruik van jaarcontracten of abonnementen, daar houden wij namelijk niet van! Wij houden je maandelijks op de hoogte met een rapportage, daarin vind je de kosten en opbrengsten van onze werkzaamheden. Hiermee houden wij jou op de hoogte, dat hoort bij onze transparante manier van werken. Wil jij je marketing naar een hoge niveau tillen met een online marketing bureau in Den Bosch? Wij staan voor je klaar!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie werken er bij marketingbureau Den Bosch

MarketingKarwei is een fris en enthousiast marketingbureau dat helemaal klaar staat om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen. Wij vinden het belangrijk dat we plezier hebben tijdens het uitvoeren van jouw marketingwerkzaamheden. Hier hechten we veel waarde aan. Hoe? Door elkaar beter te leren kennen, op die manier zorgen wij ervoor dat we met plezier samen kunnen werken!

Ons team van marketeers, met een HBO of universitaire achtergrond, onderscheidt zich in denken en doen. Het team is gemotiveerd en denkt altijd vanuit de klant. Op basis van jouw wensen en behoeften voorzien wij jou van advies op het gebied van marketing. Vervolgens gaan wij aan de slag met de uitvoerende werkzaamheden, zodat jij aan de slag kan met andere zaken binnen jouw onderneming! Een keertje kennismaken met ons team? Marketingbureau Den Bosch staat voor je klaar!

Marketingbureau Den Bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?