Marketingbureau Ede

KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN BINDEN

Op zoek naar een gemotiveerd marketingbureau in Ede? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn weliswaar gevestigd in Nijmegen, maar helpen bedrijven in heel Nederland. Hoe dan? Door hun marketing zodanig in te zetten dat de omzet stijgt. We werken het liefste bij je op kantoor. Waarom? Dan leren we je team en je bedrijf pas écht goed kennen. We worden onderdeel van jouw team en we houden de communicatielijnen kort. Zo bouwen we een duurzame samenwerking op. Tijdens deze samenwerking helpen we je om klanten te vinden, te boeien en te binden. Dit doen we door te focussen op drie pijlers, namelijk marketing strategie, design & fotografie en online marketing & trainingen. We zetten deze pijlers gericht in om jouw (potentiële) klanten te inspireren en te overtuigen. Op die manier helpen we je om je ondernemersdromen waar te maken. Alvast meer weten over onze diensten?

Marketingbureau Ede: wat doen jullie?

Marketingbureau Ede is veelzijdig in de werkzaamheden die het uitvoert. Het is voor ons belangrijk om eerst te weten wat je precies zou willen bereiken met marketing. Wil je meer bezoekers op je website? Of heb je al heel veel websitebezoekers, maar wil je het aantal conversies verhogen? We kunnen je overal bij helpen. We zijn er voor je met advies of voeren de marketingwerkzaamheden voor je uit. Niet alleen voor het verbeteren van de vindbaarheid of website optimalisatie ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen je ook helpen met e-mail marketing en social media campagnes. Wil je bijvoorbeeld de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten door middel van social media campagnes? Of het aantal volgers op je bedrijfsprofiel op LinkedIn laten toenemen? Onze social media experts kijken ook bij deze vraagstukken graag met je mee. Zo hebben we al veel bedrijven in Nederland geholpen met het waarmaken van hun dromen. Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Lees hier onze referenties.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketingbureau Ede: wie zijn jullie?

Ons team bestaat uit gemotiveerde marketingexperts die graag alle marketing voor jou uit handen neemt, ook in Ede. We zijn flexibel inzetbaar en je bepaalt helemaal zelf hoeveel uur je ons inzet. Wil je een aantal maanden knallen om je marketing op de rit te krijgen? Dan zijn wij vijf dagen per week inzetbaar voor je. Wil je dat iemand structureel een aantal uur per week de marketingactiviteiten oppakt? Ook geen probleem! We zijn op ieder moment opzegbaar. Je zit dan ook nergens aan vast. Alvast kennis maken met onze marketingexperts? Klik dan hieronder.

Marketingbureau Ede team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?