Marketingbureau financiële dienstverlening

WIJ NEMEN JOUW MARKETINGWERKZAAMHEDEN UIT HANDEN

De financiële dienstverlening is erg breed. Van accountantskantoren tot belastingadviseurs en van boekhouders tot verzekeringsmaatschappijen. Elk bedrijf in deze sector heeft zo zijn eigen uitdagingen. Dit weten wij als marketingbureau dat gespecialiseerd is in de marketing van financiële dienstverleners maar al te goed. Toch zijn er een aantal algemene trends die voor veel bedrijven uit de financiële dienstverlening gelden. Denk bijvoorbeeld eens aan het vinden van nieuw en goed personeel of het genereren van nieuwe leads. Nu gaat dit nog vooral via het netwerk, maar er liggen veel kansen om te groeien als de online kanalen goed worden ingezet. Onze ervaring in deze sector heeft ons geleerd dat jij als financiële dienstverlener al druk genoeg bent met je eigen kerntaken. Hierdoor worden de marketingkansen van jouw organisatie niet optimaal benut. Zonde, want je mist daardoor kansen om te groeien. Als marketingbureau in de financiële dienstverlening nemen wij deze marketingtaken voor jou uit handen, zodat jij je weer volledig kan focussen op je eigen kerntaken. Wil jij starten met groeien?

Marketingbureau voor financiële dienstverleners: zo werken we voor je!

Als full-service marketingbureau voor financiële dienstverleners gaan we jou helpen met alle facetten van marketing. We stellen samen een marketing strategie op waardoor jij nieuwe klanten weet binnen te halen. Niet meer stapsgewijs groeien via het netwerk, maar écht die grote sprongen maken door jouw online zichtbaarheid te vergroten. Zoekmachine marketing speelt hierin een grote rol. We schrijven onder andere unieke teksten voor je website en maken overtuigende Google advertenties waardoor jij hoog komt te staan in Google. Ook zorgen we voor een structurele zichtbaarheid op LinkedIn. Daarnaast ontwikkelen we een nieuw design dat perfect aansluit bij de huisstijl van jouw onderneming. Dit gaan we terug laten komen in een nieuwe strakke website die professionaliteit en expertise uitstraalt.

Moeite met nieuwe en goede medewerkers vinden? Als marketingbureau voor financiële dienstverleners weten wij dat jij niet de enige bent in de sector met deze uitdaging. Wij helpen je met het ontwikkelen van een krachtig werkgeversmerk, ook wel employer branding genoemd. Een sterk werkgeversmerk resulteert erin dat de juiste kandidaten op jouw vacatures reageren. Al onze werkzaamheden eens rustig bekijken? Check dan onze dienstenpagina.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie werken er bij dit marketingbureau voor financiële dienstverleners?

MarketingKarwei bestaat uit een team van ambitieuze en gespecialiseerde marketeers. Waar krijgen wij energie van? Het samen behalen van jouw doelen. Om jou en je organisatie écht te leren kennen, werken we bij jou op kantoor. Zo zijn we onderdeel van het team en houden we de communicatielijnen kort. Hierdoor zijn we in staat de complexe materie uit de sector snel te snappen en te vertalen naar eenvoudige financiële communicatie op jouw online kanalen.

Wij werken door heel Nederland om onze klanten te helpen groeien met marketing. Van Maastricht tot Leeuwarden en van Amsterdam tot Nijmegen. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Al enthousiast geworden over onze werkwijze? Vraag hieronder dan een offerte aan.

Marketingbureau financiële dienstverlening team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?