marketingbureau hilversum

SAMEN KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN AAN JOUW BEDRIJF BINDEN

Ben je op zoek naar een marketingbureau in Hilversum? Dan staat MarketingKarwei voor je klaar. We zijn gevestigd in Nijmegen, maar wij komen bij jullie op kantoor in Hilversum werken. Waarom wij dit doen? Zo leren wij het DNA van jouw bedrijf beter kennen en worden we écht onderdeel van jouw team. We zorgen ervoor dat jouw onderneming kan blijven groeien door middel van onze marketingwerkzaamheden. Nieuwsgierig geworden? 

Marketingbureau Hilversum: werkzaamheden

Ons marketingbureau helpt jouw bedrijf in Hilversum te groeien door onze unieke marketing. We werken op locatie en halen toonbaar resultaten. Onze marketeers nemen de marketingactiviteiten uit handen, zodat jij je kunt focussen op wat je echt leuk vindt. We gaan te werk op basis van drie pijlers. De eerste pijler: marketing strategie. We doen onderzoek om een zo goed mogelijke strategie te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Dit is de basis van al het overige werk dat MarketingKarwei doet. Pijler twee is design, video en fotografie. Onze creatieve marketeers zorgen ervoor dat het DNA van jouw bedrijf wordt uitgedragen in al jouw online en offline uitingen. Denk hierbij aan spetterende designs, mooie bedrijfsfoto’s of een bedrijfsvideo.  

De laatste pijler is online marketing: dit omvat alles wat helpt bij het zichtbaar maken van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld social media, website optimalisatie en conversie en het verbeteren van je vindbaarheid , zodat jouw (toekomstige) klanten je bovenaan in Google vinden.   

Ook geven wij marketing trainingen, heb je bijvoorbeeld al marketing personeel maar missen zij specifieke kennis? Dan kun je ons ook inschakelen om hier een enerverende en interactieve training over te geven.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie werken er bij jullie marketingbureau in Hilversum?

MarketingKarwei bestaat uit een enthousiast team van HBO en WO opgeleide marketeers. Ons team heeft gezamenlijk veel kennis en creativiteit die we volledig in zullen zetten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We vinden het belangrijk om altijd vanuit de klant te denken. Jij bepaalt wanneer en hoeveel je ons in wil zetten.  

Is je bedrijf niet gevestigd in Hilversum? Geen probleem, onze marketeers werken door heel Nederland. Dus ook in Haarlem, Arnhem of Utrecht Ben je na dit verhaal benieuwd wat ons marketingbureau in Hilversum voor jou kan betekenen? 

Marketingbureau Hilversum Ons Team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?