Marketingbureau Leiden

SAMEN KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN AAN JOUW BEDRIJF BINDEN

Wat gaaf dat je naar onze website bent gekomen! Je bent vast en zeker op zoek naar een marketingbureau in Leiden. Dan ben je bij MarketingKarwei precies aan het juiste adres. Want als marketingbureau in Leiden zorgen wij ervoor dat jouw onderneming door marketing blijft groeien. Hoe doen we dit? Omdat we ons focussen op drie pijlers: strategie ontwikkelen, creatieve content & design, en online marketing. Wat maakt ons zo uniek? Wij werken bij jou op kantoor in Leiden. Zo komen we achter de échte identiteit van jouw bedrijf en kunnen we het maximale uit de samenwerking halen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en leer ons marketingbureau in Leiden kennen!

Marketingbureau Leiden: werkzaamheden

Marketingbureau Leiden helpt jouw bedrijf meer omzet te realiseren door marketing. Zo nemen onze marketeers al je marketingactiviteiten uit handen, zodat jij je kunt focussen op wat je écht leuk vindt. Hoe doen we dit? Als eerst kijken we naar je website, want dat is de basis van een goede online marketingstrategie. Bijvoorbeeld zijn je teksten goed en ziet de lay-out er mooi uit? Zien de afbeeldingen er goed uit en zijn ze ondersteunend? Als we jouw website volledig hebben geoptimaliseerd, dan gaan we er alles aan doen om hem zo hoog mogelijk in de zoekmachines te krijgen. Dit kan gedaan worden door gratis vindbaarheid (SEO) en betaalde vindbaarheid (SEA). Daarna kijken onze social media experts naar onder andere jouw Facebook, LinkedIn en Instagram accounts. Wanneer social media op de juiste manier wordt ingezet kun je een zeer waardevolle community opbouwen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie werken er bij marketingbureau Leiden?

MarketingKarwei bestaat uit een team van gemotiveerde en frisse HBO en WO opgeleide marketeers. Onze marketing toppers hebben veel kennis en gezamenlijk zullen wij jouw onderneming naar een hoger niveau tillen. Want wij geloven namelijk in mensen die het lef hebben om hun dromen na te jagen. Is jouw bedrijf niet gevestigd in Leiden? Geen enkel probleem. Omdat onze toppers werken door heel Nederland om jouw bedrijf te ondersteunen.

Bij MarketingKarwei denken wij altijd aan de klant. Daarom bepaal jij hoeveel uur en wanneer je ons wil inzetten. U vraagt, wij leveren! Ben je na dit hele verhaal net zo enthousiast als wij zijn? Cool! We maken graag kennis met je.

Marketingbureau Leiden

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?