Marketingbureau Nijmegen

MARKETINGKARWEI DOET HET!

Ben je op zoek naar een marketingbureau in Nijmegen en omstreken? Welkom bij MarketingKarwei! Wij zijn een online marketingbureau gevestigd in het monumentale pand in Nijmegen aan de Groesbeekseweg. Wij willen je helpen groeien. Waarmee? Jouw droom achterhalen en verwezenlijken. Hoe we dat doen? Allereerst met behulp van strategie, creativiteit, online marketing en trainingen. Bovendien werken we altijd bij onze klanten op kantoor, waarom? Omdat we je medewerkers en het bedrijf dan echt leren kennen én zo halen we het maximale uit alle marketingactiviteiten. We verrassen je met creatieve en alternatieve ideeën en zorgen voor meetbaar en zichtbaar resultaat.  Met een ontzettend simpele berekening maken we inzichtelijk wat de marketing kost maar vooral: hoeveel extra omzet er via marketing binnenkomt. Wil jij net als onze andere klanten meer plezier en omzet halen uit marketing?

Werkzaamheden marketingbureau Nijmegen

Wat onze werkzaamheden zijn? Daarvoor leggen we de vraag bij jou: wat zoek jij in een online marketingbureau? Heb je bijvoorbeeld heel veel websitebezoekers maar blijven de conversies uit? Daar helpen we jou mee. Maar we helpen ook met het bouwen van een website, het optimaliseren van een website, de strategie van je bedrijf, een andere manier van werken, gratis vindbaarheid, betaalde vindbaarheid, projectmanagement, sociale media, e-mailmarketing en sales. Of het nu gaat om adviseren of uitvoeren, wij nemen het uit handen. MarketingKarwei is een erg compleet marketingbureau uit Nijmegen. Lees hier meer over onze werkzaamheden.

We helpen je van A tot Z en het grote voordeel is: jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons per week inzet. Geen abonnementen of contracten, daar houden wij niet van. Maandelijks ontvang je van ons een rapportage met daarin de kosten en opbrengsten van ons werk.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie zijn wij als marketingbureau Nijmegen?

Wij zijn een fris en enthousiast team van marketeers. Als online marketingbureau is het belangrijk dat we plezier hebben tijdens het adviseren en uitvoeren van jouw marketingplannen. Hier hechten we veel waarde aan. Dat is de reden dat we het zo belangrijk vinden om onze klanten goed te leren kennen.

Ons stralende team met een HBO of universitaire achtergrond maakt het verschil tussen denken en doen. We zijn gemotiveerd en denken altijd vanuit de klant. We geven je marketingadvies en nemen je marketing doe-werk uit handen. Tijdrovend werk waar jij als ondernemer juist geen tijd voor hebt. Geen probleem, doen wij voor je! Wil je eens kennismaken met dit ambitieuze marketingbureau uit Nijmegen? Vinden we gaaf.

Marketingbureau Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Duplicate content blog
7 min | 
20 mei 2022

Wat is duplicate content en wat is de invloed ervan op mijn SEO?

Duplicate content: je wil het zoveel mogelijk vermijden. Maar wat is het precies en hoe los je het op? Wij leggen het aan je uit.

Blog structured data
5 min | 
15 mei 2022

Het belang van structured data voor jouw SEO-strategie

Wij maken onderscheid tussen traditionele SEO en technische SEO. Wil je weten hoe jij technische SEO het beste kan toepassen? Wij leggen het je uit.

Doelgroepmarketing
3 min | 
15 apr 2022

3 stappen die nodig zijn om doelgroepmarketing te laten slagen

De concurrentie in zoekmachines is moordend. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken met jouw advertenties.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?