marketingbureau oss

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Ben je op zoek naar een (online) marketingbureau in Oss? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Ons marketingbureau is weliswaar gevestigd in Nijmegen, maar we komen graag richting Oss om jou te helpen met groeien. Hoe we dat doen? Met behulp van strategiecreativiteitonline marketing en trainingen. We verrassen je met alternatieve en creatieve ideeën en zorgen voor meetbaar en zichtbaar resultaat. Met een simpele methode kunnen we precies bereken wat de marketing kost maar belangrijker: hoeveel extra omzet er via marketing binnenkomt. Meer lezen over wat wij precies doen? Klik dan hieronder.

Werkzaamheden marketingbureau Oss

Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze werkzaamheden aansluiten bij jouw bedrijf. Wij beginnen dan ook altijd met de volgende vragen: wat is jouw strategie? Wat willen jullie bereiken? De strategie van het bedrijf is de basis voor de werkzaamheden die wij voor jullie gaan uitvoeren. Nog geen marketing strategie? Wij helpen je bij een strategie ontwikkeling.

Vanuit de strategie van jouw bedrijf kijken we samen verder. Daarbij kunnen we je helpen bij het geven van advies, maar ook bij de uitvoering van verschillende (online) marketing werkzaamheden. Wil je bijvoorbeeld beter vindbaar worden in zoekmachines? Of een persoonlijke e-mailcampagne opzetten waarbij de e-mails niet meteen in de prullenbak belanden? Dan is MarketingKarwei hét online marketingbureau dat jij zoekt! Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in online marketing, maar ook voor offline marketing kan je bij ons terecht. Lees hier meer over onze verschillende werkzaamheden.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketingbureau Oss bij jou op kantoor

Je ziet marketingbureau Oss staan, maar jouw kantoor is niet gevestigd in Oss? Geen probleem, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Doordat wij op kantoor werken bij onze klanten, leren we jouw bedrijf en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en waar we jou mee mogen helpen. Daarnaast bepaal je ook zelf het budget. Dus geen onverwachte kosten en wel zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele manier ontwikkeld om te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Weten wat wij als marketingbureau voor jou kunnen betekenen?

marketingbureau oss team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?