marketingbureau oss

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Ben je op zoek naar een (online) marketingbureau in Oss? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Ons marketingbureau is weliswaar gevestigd in Nijmegen, maar we komen graag richting Oss om jou te helpen met groeien. Hoe we dat doen? Met behulp van strategiecreativiteitonline marketing en trainingen. We verrassen je met alternatieve en creatieve ideeën en zorgen voor meetbaar en zichtbaar resultaat. Met een simpele methode kunnen we precies bereken wat de marketing kost maar belangrijker: hoeveel extra omzet er via marketing binnenkomt. Meer lezen over wat wij precies doen? Klik dan hieronder.

Werkzaamheden marketingbureau Oss

Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze werkzaamheden aansluiten bij jouw bedrijf. Wij beginnen dan ook altijd met de volgende vragen: wat is jouw strategie? Wat willen jullie bereiken? De strategie van het bedrijf is de basis voor de werkzaamheden die wij voor jullie gaan uitvoeren. Nog geen marketing strategie? Wij helpen je bij een strategie ontwikkeling.

Vanuit de strategie van jouw bedrijf kijken we samen verder. Daarbij kunnen we je helpen bij het geven van advies, maar ook bij de uitvoering van verschillende (online) marketing werkzaamheden. Wil je bijvoorbeeld beter vindbaar worden in zoekmachines? Of een persoonlijke e-mailcampagne opzetten waarbij de e-mails niet meteen in de prullenbak belanden? Dan is MarketingKarwei hét online marketingbureau dat jij zoekt! Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in online marketing, maar ook voor offline marketing kan je bij ons terecht. Lees hier meer over onze verschillende werkzaamheden.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketingbureau Oss bij jou op kantoor

Je ziet marketingbureau Oss staan, maar jouw kantoor is niet gevestigd in Oss? Geen probleem, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Doordat wij op kantoor werken bij onze klanten, leren we jouw bedrijf en het team écht goed kennen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet en waar we jou mee mogen helpen. Daarnaast bepaal je ook zelf het budget. Dus geen onverwachte kosten en wel zichtbaar resultaat. Wij hebben namelijk een simpele manier ontwikkeld om te meten hoeveel extra omzet je hebt verdiend door goed gevonden te zijn. Weten wat wij als marketingbureau voor jou kunnen betekenen?

marketingbureau oss team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?