Marketingbureau Tilburg

MAAK KENNIS MET MARKETINGKARWEI

Op zoek naar een marketingbureau dat jouw bedrijf in Tilburg verder helpt? Neem dan contact met ons op! We zijn gevestigd in Nijmegen, maar onze marketeers werken bij jou op kantoor in Tilburg. Dat doen we bij bijna al onze klanten, waardoor we elkaar écht leren kennen. Daarnaast houden we jou van alles op de hoogte en kunnen we snel schakelen. We kunnen onder andere jouw website beter vindbaar maken, trainingen geven en marketingstrategieën bedenken én uitvoeren. Ben je benieuwd wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Kijk dan snel bij onze diensten!

Werkzaamheden marketingbureau Tilburg

Tegenwoordig doen (potentiële) klanten hun aankoop veel vaker online. Belangrijk is daarom om een goede website te hebben, zodat je jouw bezoeker goed kunt bedienen. Dat is direct onze eerste stap, wij gaan je website optimaliseren. Hierna is het van belang om deze ook vindbaar te maken met behulp van gratis vindbaarheid (SEO teksten) en betaalde vindbaarheid (Adwords campagnes). Jouw (potentiële) klant wil je tenslotte eenvoudig kunnen vinden op het internet, net zo gemakkelijk als jij ons gevonden hebt!

Door middel van de inzet van social media campagnes kun je daarnaast zeer gericht in contact te komen met (potentiële) klanten. Berichten zijn eenvoudig te plaatsen, je kunt jouw resultaten overzichtelijk bijhouden en je kunt met verschillende soorten berichten werken. Onze social media experts helpen jou gericht te schieten op jouw doelgroep via social media kanalen. Natuurlijk kan het zo zijn dat het ene social media kanaal beter voor je werkt dan het andere kanaal, uiteraard maken alleen gebruik van de kanalen die bij jouw bedrijf passen. De mogelijkheden hierbij zijn oneindig!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketingbureau Tilburg - wie zijn jullie?

Ons team met marketingexperts bestaat uit allemaal flexibele en gemotiveerde dames en heren die graag alle marketing voor jou uit handig neemt, ook in Tilburg! Zoals gezegd werken wij het liefst op kantoor bij de klant omdat we weten dat dit het fijnst werkt. Bij ons ontvang je wekelijks een overzichtelijke rapportage met wat er die week allemaal gedaan is.

Daarnaast zijn we flexibel in te zetten. Wil je even een aantal maanden knallen om je marketing op de rit te krijgen? Geen probleem! Wij zijn 5 dagen per week inzetbaar en op ieder moment opzegbaar. Jij bepaalt hoeveel uur je ons nodig hebt om jouw omzet te laten stijgen. Je zit dan ook nergens aan vast! We komen erg graag bij je langs in Tilburg om kennis te maken. Wil je alvast kennis met ons maken? Kijk dan op onze teampagina!

Marketingbureau Tilburg team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?