Marketingbureau Wageningen

WIJ VERTELLEN JOUW VERHAAL

Zit jouw bedrijf in Wageningen en kan jij wel wat hulp gebruiken met jouw marketingactiviteiten? Marketingbureau Wageningen staat voor je klaar! Onze marketeers gaan graag voor jou aan de slag zodat jij optimaal jouw klanten kan bereiken. Dit doen we door voor jou een marketing strategie te ontwikkelen die duidelijk de kernwaarden van jouw bedrijf laat zien. Daarna implementeren we deze op jouw sociale kanalen, zoals op social media of via een e-mailcampagne. Door onze creatieve marketeers aan de slag te laten gaan met allerlei designs zorgen we ervoor dat jouw uitingen er ook nog eens tiptop eruit zien. Benieuwd naar onze marketeers?

Welke diensten biedt marketingbureau Wageningen aan?

Bij MarketingKarwei specialiseren we ons in online marketing, maar ook voor offline marketing kan je bij ons terecht. Onze creatieve marketeers maken graag een flitsende brochure voor je of zorgen voor toffe bedrijfsfotografie, zodat jouw bedrijf goed voor de dag komt. Door online marketing in te zetten trekken we bezoekers naar jouw website. Hiervoor zetten we onze SEO en SEA experts in. Onze experts weten alles van zoekmachines af en gaan voor jou aan de slag om een mooie positie in Google te veroveren. Hoe hoger in Google jij staat, hoe sneller bezoekers jouw bedrijf vinden! Ook is social media een belangrijk deel van jouw online aanwezigheid. Via social media kan je je bedrijf een gezicht geven en leren bezoekers jouw bedrijf en werknemers beter kennen. Benieuwd naar wat MarketingKarwei nog meer voor jou kan betekenen? Neem eens een kijkje bij onze diensten.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team van marketingbureau Wageningen

Bij MarketingKarwei ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een marketingbureau in Wageningen en omgeving. Ons eigen kantoor staat in Nijmegen, maar onze marketeers werken door heel Nederland. Ook bij jou op kantoor dus! Zo leren we het team goed kennen en kunnen we snel schakelen. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel uur en wanneer je ons wilt inzetten. Ben je enthousiast geworden en wil je meer over ons weten? Neem dan eens contact met ons op. Liever direct met ons aan de slag?

Marketingbureau Wageningen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?