Marketingbureau Zwolle

MEER OMZET UIT MARKETINGACTIVITEITEN

Op zoek naar een marketingbureau dat jou en jouw team in Zwolle helpt met het genereren van meer omzet? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres! We zijn weliswaar gevestigd in Nijmegen, maar nemen marketingactiviteiten uit handen bij bedrijven in heel Nederland. Naast het geven van marketing advies, coördineren we marketingprojecten en helpen we jou met de marketing strategie van je bedrijf. Zo kun jij je focussen op het werk waar je het meest gelukkig van wordt. Onze kracht? We werken bij jou op kantoor in Zwolle. Hierdoor houden we de communicatielijnen kort en leren we je bedrijf écht goed kennen. Zo kunnen we het DNA en de ambities van jouw bedrijf doorvertalen in de marketingactiviteiten. Dit zorgt voor meetbaar en zichtbaar resultaat. Meer weten over onze diensten?

Marketingbureau Zwolle: hoe gaan jullie te werk?

De eerste stap is het in kaart brengen van de marketing strategie van jouw bedrijf. Na het formuleren van de strategie helpen we je bij de marketingactiviteiten. Zo kunnen we je helpen bij het het optimaliseren van je website. Jouw website is hét belangrijkste visitekaartje van je bedrijf. Wij maken je website gebruiksvriendelijker. Dit doen we met behulp van een overzichtelijke lay-out, goede navigatie en sterke actieknoppen. Zo verhogen we de conversie van je digitale winkel. Vervolgens is het belangrijk om goed gevonden te worden in zoekmachines. Wij verbeteren jouw vindbaarheid. Dit doen we door middel van SEO (gratis vindbaarheid) en/of SEA (betaalde vindbaarheid). Als jouw doelgroep jou gemakkelijker kan vinden, zal je online conversie stijgen. Door daarnaast social media marketing in te zetten, kun je jouw doelgroep gericht aanspreken. Onze experts van marketingbureau Zwolle helpen jou bij het optimaal inzetten van deze kanalen.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Marketingbureau Zwolle: wie zijn jullie?

Ons team van marketingbureau Zwolle bestaat uit een gemotiveerde groep marketeers die weten hoe zij jouw marketingwerk uit handen nemen. Maandelijks ontvang je van ons een overzichtelijke rapportage. Overzichtelijk, duidelijk en simpel; daar staan we voor! Wat wij het allerleukste vinden om te doen? Je helpen jullie dromen te verwezenlijken met behulp van marketingactiviteiten. We willen graag alles te weten komen over jullie, zodat we helemaal in het DNA van jullie bedrijf kunnen kruipen. Door ons flexibele team is het mogelijk om zelf te bepalen hoeveel uur per week wij jou komen helpen in Zwolle. Je zit bij MarketingKarwei nergens aan vast. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? En hoe we jouw omzet kunnen laten stijgen? Klik dan hieronder.

Marketingbureau Zwolle team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Blog conversie optimalisatie
7 min | 
29 nov 2022

5 tips voor meer conversies op jouw website

Als ondernemer heb jij dan maar één vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers meer acties verrichten op mijn website? Wij geven je 5 tips hierover.

User experience optimalisatie
7 min | 
7 sep 2022

User experience optimalisatie: hoe je van bezoekers klanten maakt

User Experience Optimalisatie is dé manier om te zorgen dat jouw websitebezoekers overgaan op het maken van conversies. Wij geven je 5 praktische tips.

black hat seo
6 min | 
28 jul 2022

Wat is black hat SEO?

Wat black hat SEO is en of het slim is om in te zetten voor de vindbaarheid voor jouw bedrijf, leggen we je uit in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?