Marketingbureau

We gaan de samenwerking graag aan!

MarketingKarwei is hét marketingbureau van Nijmegen en Utrecht. We helpen je graag met alles wat met marketing te maken heeft. We maken daarbij graag gebruik van je huidige marketingkanalen en willen die graag naar een hoger niveau tillen. Als marketingbureau zijn we er ook als partner voor alles wat met jouw marketing te maken heeft. We adviseren, rapporteren en voeren direct uit. Na de uitvoering houden we de relevante resultaten bij en die delen we graag met je. Kortom: als je als ondernemer een marketingbureau zoekt waardoor je ontzorgd wordt op het gebied van marketing dan is MarketingKarwei de juiste partner!

Wat kan een marketingbureau allemaal voor mij doen?

Om te beginnen maken we kennis met het bedrijf. Dan gaan we in gesprek met jou als ondernemer en met verschillende werknemers. Vervolgens kijken we naar de huidige inzet van marketing voor jouw bedrijf. We kijken direct naar wat er beter zou kunnen, of alles goed ingesteld staat en of resultaten bijgehouden worden.

Daarna gaan we aan de slag! Als je benieuwd bent naar al onze diensten als marketingbureau dan verwijzen we je graag naar die pagina. Daar kun je rustig even rondkijken wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Zo helpen we je met het vindbaar maken van jouw websitehet optimaliseren van je website en vergroten we graag je zichtbaarheid op bijvoorbeeld social media.

Maar als marketingbureau weten we dat fotografie en video’s een erg belangrijke rol spelen in alle communicatie naar buiten. Zo hebben we verschillende fotografen in dienst die ruime ervaring hebben met het maken van bedrijfs- en productfotografie. Ook op strategisch niveau helpen we je graag. We helpen je met het bedenken en op papier krijgen van een (marketing)strategie voor jouw organisatie. Die strategie rollen we vervolgens volledig uit binnen de organisatie. Door onze werkwijze worden we echt deel van het team. Benieuwd naar die werkwijze? Lees dan verder!

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wat is jullie werkwijze als marketingbureau?

Bij ons zit je niet vast aan contracten. Want je bepaalt zelf hoeveel uur je van onze diensten gebruik wil maken. Daar adviseren we je ook erg graag in. Onze werkwijze is dat we het liefst bij jou op kantoor aan de marketing werken. Want zo worden we namelijk écht onderdeel van jouw organisatie en leren we de organisatie snel kennen. Er zijn weinig marketingbureaus die dat op die manier doen. Ons team van marketeers staat klaar om aan de slag te gaan. Benieuwd wie voor jou aan de slag kan gaan? Bekijk hier vast ons team!

Marketingbureau team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Personal branding
6 min | 
5 jun 2023

Personal branding: jij als het gezicht van je onderneming

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Klantambassadeurs blog
5 min | 
23 mei 2023

Hoe je van klanten ambassadeurs maakt: alles wat jij daarover moet weten

Klantambassadeurs: ze zijn een echte toevoeging aan jouw bedrijf. Maar wat zijn klantambassadeurs precies en hoe creëer je ze? Wij vertellen je het.

Verschil-branding-huisstijl-identiteit-logo
6 min | 
17 apr 2023

Het verschil tussen branding, identiteit, logo en huisstijl

De termen branding, identiteit, logo en huisstijl liggen dicht bij elkaar. Wat is het verschil en wanneer gebruik je welke? Lees en vind uit!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?