Marketingstrategie MarketingKarwei

Marketingstrategie

Een sterke marketingstrategie is de fundering voor online succes. Wie zijn je klanten? Hoe kan je jouw klanten bereiken? Wat is je boodschap? Onze marketingspecialisten helpen je hierbij en zetten samen met jou een sterke marketingstrategie neer die ervoor zorgt dat jij jouw toekomstige klanten vindt, boeit en bindt aan jouw bedrijf.

  • Werken regelmatig bij jou op kantoor
  • Alles onder 1 dak
  • Wij houden marketing simpel

Voordelen van een marketingstrategie

1. Sluit aan op jouw marketingdoelstellingen

Samen zetten we een marketingstrategie neer die past bij jouw doelstellingen.

2. Meer conversies

Een strategie die leidt tot meetbare en échte resultaten.

3. Gebruik van verschillende kanalen

Verschillende online en offline kanalen inzetten voor een sterke strategie.

Onze marketingstrategie experts

Yvette Louwers

Yvette Louwers

Nicky Bos

Nicky Bos

Jasmijn Kramer

Jasmijn Kramer

Wat is een marketingstrategie?

Een marketingstrategie is een plan van aanpak voor het bereiken van je marketingdoelen en het versterken van de merkpositie van jouw bedrijf. Een marketingstrategie is een van de bouwstenen van de fundering van jouw bedrijfsplan. In de marketingstrategie bepalen we welke kanalen we inzetten, hoe we de doelgroep gaan bereiken en hoe we de boodschap optimaal communiceren. Dit zorgt ervoor dat wij meetbare marketingresultaten kunnen behalen voor jouw bedrijf.

Waarom is een goede marketingstrategie belangrijk?

Een marketingstrategie is niet weg te denken uit jouw bedrijfsplan. Met een sterke marketingstrategie krijgt jouw bedrijf meer bekendheid bij de doelgroep en behaal je meer conversies. Om de doelgroep optimaal te bereiken zetten we verschillende kanalen in, zoals gratis vindbaarheid (SEO), betaalde vindbaarheid (SEA), sociale media en email-marketing. Samen bepalen we wat de perfecte combinatie om jouw doelgroep te bereiken. Het belangrijkst is dat jouw marketingstrategie past bij jou als bedrijf en de toekomstige klanten vindt, boeit en bindt. Het totaalplaatje zorgt voor een sterke marketingstrategie.

Onze werkwijze

Stap 1

Marketingscan: Een scan van jouw bedrijf en de marketing die jullie zelf al uitvoeren.

Stap 2

Doelen stellen: Samen stellen we doelen wat we willen bereiken met de inzet van marketing.

Stap 3

Marketingmiddag: We houden een sessie waarbij we op 20+ concrete en direct toepasbare ideeën komen voor de marketing van jouw bedrijf.

Stap 4

Uitvoeren en bijsturen: We voeren de marketingstrategie door en sturen bij wanneer dit nodig is.

Wij helpen klanten te vinden, te boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, kunnen we ook jouw website bovenaan in Google krijgen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werkenDat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van natte vinger werk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid. 

Waarom zou je kiezen voor MarketingKarwei?

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor, zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketing medewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten via verschillende kanalen vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als: gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met hun marketingstrategie

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.