online marketing advies eindhoven

KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN BINDEN

Wil jij groeien met je bedrijf, online beter vindbaar zijn of een productgroep onder de aandacht brengen, en heb jij hier hulp bij nodig? Dan is MarketingKarwei het online marketingbureau dat jou kan helpen. Wij geloven in mensen die het lef hebben om hun dromen na te jagen. Is jouw droom om het grootste vloeren bedrijf van de markt te worden? De beste service te bieden binnen jouw regio? Of om over 5 jaar een winstgevend bedrijf te verkopen? Wat die droom ook is, wij vinden het gaaf om jou te helpen met het verwezenlijken ervan.

MarketingKarwei is gevestigd in Nijmegen, maar we verzorgen ook het online marketing advies in Eindhoven. We komen graag bij je langs om het bedrijf, maar ook om jou beter te leren kennen. Ben jij klaar om samen met ons je dromen te verwezenlijken?

De diensten van MarketingKarwei

Om jou te helpen met het verwezenlijken van jouw droom beginnen we het liefste vanaf de basis. Namelijk bij de strategie. We kijken samen of de huidige strategie nog goed staat met behulp van de why, how, what. Staat dit goed dan sluiten we het creatieve design hierop aan. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van kleuren, lettertypes, afbeeldingen en tekst op de website. Vanaf daar kijken we welke online marketing middelen we kunnen inzetten. We geven daarbij online marketing advies in Eindhoven over website optimalisatie, gratis en betaalde vindbaarheid, social media en e-mailmarketing. Daarnaast geven we ook trainingen over onze diensten. Naast dat wij het super gaaf vinden om jullie te helpen vinden we het ook belangrijk dat jullie eigen personeel meer van marketing af weet. Wil jij meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze dienstenpagina.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Online marketing advies Eindhoven door MarketingKarwei

Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Maar wat is dan de kracht van online marketing advies van MarketingKarwei in Eindhoven? We werken bij jou op kantoor. Hierdoor worden we écht onderdeel van het team en leren we de dromen van het bedrijf écht goed kennen. Dit gaat ons helpen om op een authentieke manier zichtbare vooruitgang te boeken. We hebben een simpele methode ontwikkeld om twee keer per jaar precies te meten hoeveel extra omzet je verdiend hebt door op een juiste manier de marketingmiddelen in te zetten.

online marketing advies eindhoven team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?