Online marketing advies

MARKETINGKARWEI HELPT JE!

Ben jij op zoek naar online marketing advies? MarketingKarwei helpt je hierbij! Wij geven jou marketingadvies en nemen marketingactiviteiten over, zodat jij kan doen wat jij het liefste doet. Wat we belangrijk vinden is om te weten wat je doet, waarom je dat doet en hoe je doet wat je doet. We noemen dit ook wel een Why How What: dé manier om tot de kernwaarden te komen van jouw bedrijf en waarop we jouw marketinguitingen zullen baseren. Door deze omschrijving maak je namelijk voor jezelf en voor je klanten duidelijk waar jij als bedrijf voor staat. Zo kunnen we een mooi marketingplan opstellen.

Online marketing advies: wat biedt MarketingKarwei aan?

MarketingKarwei biedt veel opties aan als het gaat om online marketingactiviteiten en online marketing advies. Onze marketeers hebben op vele gebieden kennis en kunnen jou helpen met social media marketinge-mail marketingonline vindbaarheid of website optimalisatie. Het combineren van deze kennis helpt jouw bedrijf om online optimaal te presteren. Met social media marketing zorgen we ervoor dat je online kanalen onderhouden worden en we via deze kanalen zorgen voor meer conversies op je website. Ben je meer op zoek naar een bureau dat jouw online vindbaarheid kan vergroten, dan kan MarketingKarwei je daar ook mee helpen. We doen dit door middel van SEO en SEA, ook wel zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren genoemd. Zoekmachine optimalisatie is een gratis en organische manier van online beter vindbaar zijn, waarbij je website met inhoud wordt gevuld die relevant is voor zoekwoorden die jouw klanten gebruiken. Als je sneller bovenaan in Google wil staan, dan is zoekmachine adverteren een goede optie. Je koopt hierbij ruimte in bij Google waardoor je bij de juiste zoektermen bovenin Google te vinden bent. Wil je meer weten over wat MarketingKarwei voor jou kan betekenen? Kijk dan eens bij de rest van onze diensten.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie geven er online marketing advies?

Het team van MarketingKarwei bestaat uit enthousiaste marketeers die graag voor jou aan de slag gaan. Ons kantoor staat in Nijmegen, maar we werken door heel Nederland! Ook bij jou op kantoor dus. Zo worden we echt onderdeel van het team en kunnen we snel schakelen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons wil inzetten. Benieuwd naar ons team? Leer ons dan hier kennen. Enthousiast geworden en wil je graag met ons aan de slag?

Online marketing advies team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?