Online marketing bureau Aalsmeer

ONLINE VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Aalsmeer of omgeving? Dan zit je bij MarketingKarwei goed. Wij helpen je om online beter vindbaar te zijn voor jouw (potentiële) klanten. We ontwikkelen een sterke marketing strategie en zetten online marketing op een juiste en effectieve manier in. Zo zorgen we ervoor dat jij meetbaar en zichtbaar meer omzet haalt uit je marketingactiviteiten. Twee keer per jaar maken we namelijk een simpele berekening die precies laat zien wat de online marketing heeft gekost en wat het heeft opgeleverd.

Wij zijn gevestigd in Nijmegen en Utrecht, maar onze marketeers reizen door heel Nederland om de online marketing te verzorgen voor onze klanten. Wij als online marketing bureau komen daarom ook naar jouw bedrijf in Aalsmeer. Benieuwd naar wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Bekijk onze diensten dan eens!

Online marketing bureau Aalsmeer: wat doen jullie?

Wat wij doen als online marketing bureau in Aalsmeer? Wij zorgen ervoor dat jij online beter vindbaar bent voor klanten en meer omzet haalt uit je marketingwerkzaamheden. Dit doen we onder andere door zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine marketing bestaat uit gratis vindbaarheid (SEO) en betaalde vindbaarheid (SEA). Wat adviseren wij? Een combinatie van de twee! Dit zorgt ervoor dat je zowel op de korte termijn als op de lange termijn goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. We starten altijd met een zoekwoordenonderzoek. Hier kijken we naar de woorden waarop jij gevonden wil worden en welke woorden je huidige bezoekers intypen voordat ze op jouw website komen. Hieruit bepalen we de zoekwoorden die we gaan inzetten voor je gratis en betaalde vindbaarheid. Dus ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Aalsmeer? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Naast zoekmachine optimalisatie bieden we ook andere diensten aan, zoals website optimalisatie en design, video en fotografie. Wil je al onze diensten zien? Bekijk dan onze dienstenpagina.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Online marketing bureau Aalsmeer: wie zijn jullie?

MarketingKarwei is een ambitieus marketing bureau bestaande uit gemotiveerde en frisse marketing toppers. Kijk eens naar die stralende gezichten op de ‘over ons’ pagina! Als online marketing bureau in Aalsmeer geloven wij in mensen die het lef hebben om hun dromen na te jagen. Wij krijgen energie van het samen behalen van jouw doelen.

We zijn erg flexibel en bij ons is de klant koning. Jij bepaalt namelijk helemaal zelf hoeveel uur je ons in de week nodig hebt. Wil je ons voor één dag in de week inzetten om je marketing in de gaten te houden? Of wil je ons vijf dagen per week in dienst nemen om grote campagnes op te zetten? Jij vraagt, wij leveren. Enthousiast geworden? Gaaf, wij ook! Stuur ons eens een berichtje en bekijk wat er allemaal mogelijk is.

Online marketing bureau Aalsmeer team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?