Online marketing bureau Den Bosch

SAMEN VERTELLEN WE JOUW VERHAAL ONLINE

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Den Bosch? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. MarketingKarwei is gevestigd in Nijmegen maar wij werken ook in het altijd gezellige Den Bosch. We komen zelfs werken bij jou op kantoor. Wij helpen jou met de marketing strategie en de online marketing. Met creatieve en alternatieve ideeën zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheid van concurrenten. Als online marketing bureau in Den Bosch bieden wij verschillende diensten aan om jouw online marketing te verbeteren. Twee keer per jaar berekenen we op een simpele manier wat onze werkzaamheden hebben gekost en hoeveel extra omzet er is binnen gekomen. Dit zorgt voor meetbaar en zichtbaar resultaat. Wie wil dat nou niet? Meer weten over de verschillende online marketing diensten van MarketingKarwei? Lees dan verder.

De diensten van online marketing bureau Den Bosch

Als online marketing bureau in Den Bosch bieden wij verschillende diensten aan om de online marketing van jouw bedrijf te verbeteren. Allereerst beginnen we met het optimaliseren van de website. De website is namelijk het visitekaartje van jouw bedrijf en de basis van een goed online bestaan. Daarna gaan we verder met het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Dit doen we door middel van SEA en SEO. We bepalen samen relevante zoekwoorden. Op basis daarvan passen we huidige pagina’s aan en schrijven we nieuwe teksten. Naast de vindbaarheid gaan we ook kijken naar de social media kanalen. Door middel van creatieve content laten wij het gezicht achter jouw bedrijf zien. Tot slot gaan we aan de slag met e-mailmarketing en sales. Wil je meer informatie lezen over de diensten die wij als online marketing bureau in Den Bosch aanbieden? Klik dan hier.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team van online marketing bureau Den Bosch

Online marketing bureau Den Bosch bestaat uit een gemotiveerd en fris team van HBO en universitair opgeleide marketeers. We werken bij jou op kantoor om het bedrijf nog beter te leren kennen en de communicatielijnen kort te houden. Daarbij vinden wij het heel belangrijk om dingen simpel te houden en je te verassen met onze creativiteit. Wij houden niet van abonnementen en contracten. Daarom bepaal jij zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Wil je meer weten over MarketingKarwei en het team?

online marketing bureau den bosch team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

Duplicate content blog
7 min | 
20 mei 2022

Wat is duplicate content en wat is de invloed ervan op mijn SEO?

Duplicate content: je wil het zoveel mogelijk vermijden. Maar wat is het precies en hoe los je het op? Wij leggen het aan je uit.

Blog structured data
5 min | 
15 mei 2022

Het belang van structured data voor jouw SEO-strategie

Wij maken onderscheid tussen traditionele SEO en technische SEO. Wil je weten hoe jij technische SEO het beste kan toepassen? Wij leggen het je uit.

Doelgroepmarketing
3 min | 
15 apr 2022

3 stappen die nodig zijn om doelgroepmarketing te laten slagen

De concurrentie in zoekmachines is moordend. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken met jouw advertenties.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?