Online marketing bureau Den Bosch

Online marketing bureau Den Bosch

Samen vertellen we jouw verhaal online

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Den Bosch? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. MarketingKarwei zit gevestigd in Nijmegen maar wij werken ook in het altijd gezellige Den Bosch. We komen zelfs werken bij jou op kantoor. Wij helpen jou met de marketing strategie en de online marketing. Met creatieve en alternatieve ideeën zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheid van concurrenten. Wij bieden verschillende diensten aan om jouw online marketing te verbeteren. Twee keer per jaar berekenen we op een simpele manier wat de online marketing heeft gekost en hoeveel extra omzet er is binnen gekomen. Dit zorgt voor meetbaar en zichtbaar resultaat. Wie wil dat nou niet? Meer weten over de verschillende online marketing diensten van MarketingKarwei? Lees dan verder.

  We werken bij jou op kantoor

Meetbaar omzetverhogend

Bewezen succesvol

Marketing strategie

Design, video & fotografie

Online marketing & trainingen

De diensten van online marketing bureau Den Bosch

Wij bieden verschillende diensten aan om de online marketing van jouw bedrijf te verbeteren. Allereerst beginnen we met het optimaliseren van de website. De website is namelijk het visitekaartje van jouw bedrijf en de basis van een goed online bestaan. Daarna gaan we verder met het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Dit doen we door middel van SEA en SEO. We bepalen samen relevante zoekwoorden. Op basis daarvan passen we huidige pagina’s aan en schrijven we nieuwe teksten. Naast de vindbaarheid gaan we ook kijken naar de social media kanalen. Door middel van creatieve content laten wij het gezicht achter jouw bedrijf zien. Tot slot gaan we aan de slag met e-mailmarketing en sales. Wil je meer informatie per dienst lezen? Klik dan hier.

Marketing uitbesteden
SEO Dordrecht

Het team van online marketing bureau Den Bosch

Online marketing bureau Den Bosch bestaat uit een gemotiveerd en fris team van HBO en universitair opgeleide marketeers. We werken bij jou op kantoor om het bedrijf nog beter te leren kennen en de communicatielijnen kort te houden. Daarbij vinden wij het heel belangrijk om dingen simpel te houden en je te verassen met onze creativiteit. Wij houden niet van abonnementen en contracten. Daarom bepaal jij zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Wil je meer weten over MarketingKarwei en het team?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Zij vertellen wat hun ervaringen zijn met onze marketeers. Hoe wij hen helpen bij het uitvoeren van de marketingplannen die al zo lang ‘op de plank’ lagen en hoe hun hele team enthousiast is geworden over de frisse werkwijze. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe?

referenties