Online marketing bureau den bosch

Online marketing bureau Den Bosch

Durf jij jouw droom na te jagen?

MarketingKarwei als online marketing bureau Den Bosch helpt bedrijven bij het opzetten van een goede marketingstrategie. Kun jij wel een helpende hand gebruiken wanneer het gaat om marketing? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. MarketingKarwei gelooft in mensen die het lef hebben om hun dromen na te jagen. Aan de hand van jouw droom bepalen we de marketingstrategie. 

Wij zitten gevestigd in Nijmegen. Je vraagt je misschien af waarom er dan online marketing bureau Den Bosch staat? Wij werken graag voor en bij jou in het altijd gezellige Den Bosch. Daar ligt dan ook meteen onze kracht. We werken bij de klant op kantoor. Zo houden we de communicatielijnen kort en zijn we eerder in staat het bedrijfsDNA in ons op te nemen.  

Strategie ontwikkeling

Creatieve content & design

Online marketing & trainingen

De diensten van online marketing bureau Den Bosch

Wij bieden verschillende diensten aan. Zo beginnen we altijd met het optimaliseren van de website. Dit is namelijk de basis van een goed online bestaan. Zodra de website is geoptimaliseerd gaan we gaan we verder met de vindbaarheid van de website. We kijken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf en bepalen samen met jou de prioriteit per zoekwoord. We schrijven de teksten en houden de posities in de zoekmachines goed in de gaten. Wil je meteen bovenaan staan in Google? Dan gaan we  betaald adverteren via Adwords. Ook kijken we naar de social media kanalen. Wordt de strategie goed overgebracht en wordt er consistent iets online geplaatst? Ook op social media is het namelijk belangrijk om goed gevonden te worden en de juiste informatie te delen. Tot slot gaan we aan de slag met e-mailmarketing en sales. Een goede klantbinding staat voorop. Wil je meer informatie per dienst ontvangen? Klik dan hier

Online marketing bureau den bosch
Online marketing bureau den bosch

Wij helpen klanten te vinden, te boeien en te binden

Online marketing bureau Den Bosch is geen traditioneel marketingbureau. Wij geloven erin om samen met jou, jouw dromen na te  jagen. We werken daarbij graag bij jou op kantoor om het bedrijf nog beter te leren kennen en de communicatielijnen kort te houden. We kijken daarbij eerst of de huidige strategie nog klopt en of de middelen daarbij matchen. Vanuit daar werken we naar het volbrengen van jouw droom. We vinden het daarbij heel belangrijk om dingen simpel te houden en je te verassen met onze creativiteit. Jij bepaalt daarbij zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Wil je meer weten over MarketingKarwei en het team?