Online marketing bureau Den Bosch

Online marketing bureau Den Bosch helpt bedrijven bij het opzetten van een goede marketingstrategie. Kun jij wel een helpende hand gebruiken wanneer het gaat om marketing? Dan ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. MarketingKarwei maakt er een sport van om samen met jou meer omzet uit marketing te halen. Wij zitten gevestigd in Nijmegen. Je vraagt je misschien af waarom er dan online marketing bureau Den Bosch staat? Wij werken graag voor en bij jou in het altijd gezellige Den Bosch. Daar ligt dan ook meteen onze kracht. We werken bij de klant op kantoor. Zo houden we de communicatielijnen kort en bereiken we in een kortere tijd meer omzet voor jouw bedrijf. 

Online marketing bureau Den Bosch

Onze unieke werkwijze

Groothandel marketing

Meetbaar omzetverhogend

Werken bij jou op kantoor

Onze diensten

Online marketing bureau Den Bosch

Wij bieden verschillende diensten aan. Zo beginnen we altijd met het bekijken en zonodig optimaliseren van de website. Dit is namelijk de basis van een goed online bestaan. Ten tweede gaan we verder met de vindbaarheid van de website. We kijken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf en doen een onderzoek. Aan de hand van dit zoekwoordenonderzoek beslissen we samen op welke woorden we ons gaan focussen. Ten derde gaan we de social media kanalen bekijken en zonodig optimaliseren. Ook op social media is het belangrijk om goed gevonden te worden en de juiste informatie te delen. Tot slot kijken we naar e-mailmarketing en sales. Een goede mailing of aftersales is ook heel belangrijk voor een juiste klantbinding. Wil je meer informatie per dienst ontvangen? Klik dan hier. 

 

Onze werkwijze

Online marketing bureau Den Bosch

Wij zijn geen traditioneel marketingbureau. Wij geloven erin om samen met jou, jouw dromen na te kunnen jagen. We werken daarbij graag bij jou op kantoor om het bedrijf nog beter te leren kennen en de communicatielijnen kort te houden. We kijken daarbij eerst of de huidige strategie nog klopt en of de middelen daarbij matchen. Vanuit daar werken we naar het volbrengen van jouw droom. We vinden het daarbij heel belangrijk om dingen simpel te houden en je te verassen met onze creativiteit. Wil je meer weten over MarketingKarwei en het team? Kljk dan hier.

Onze overige marketing diensten

WEBSITE ONTWIKKELING &

OPTIMALISATIE

 

Genereer méér omzet uit uw website door conversie optimaliseren!

Lees meer…

ZOEKMACHINE

MARKETING

 

 

 

Krijg meer gratis- en betaalde bezoekers op jouw website.

Lees meer…

SOCIAL

MEDIA

 

 

 

Regelmatig in beeld bij uw doelgroep via LinkedIn en Facebook.

Lees meer…

E-MAIL

MARKETING

 

 

 

Effectieve E-mails die wél gelezen worden.

Lees meer…

SALES

 

 

 

 

Flexibel verlengstuk van jouw commerciële afdeling.

Lees meer…