Online marketing bureau Hoofddorp

SAMEN KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN BINDEN

Wil je met behulp van online marketing groeien met jouw bedrijf? Dat kan! Als hét online marketing bureau in Hoofddorp staat MarketingKarwei voor jou klaar. Wij zijn weliswaar gevestigd in Nijmegen en Utrecht, maar we werken in heel Nederland, dus wij komen ook naar Hoofddorp om jou te helpen met online marketing. We werken het liefst bij jou op kantoor. Waarom? Om je bedrijf écht te leren kennen en onderdeel te worden van het team. Zo zorgen we ervoor dat we het maximale uit de samenwerking halen. We ontwikkelen een sterke marketing strategie en voeren deze uit met online marketing. Zo weten we samen klanten te vinden, te boeien en aan jouw onderneming te binden. Wil je alvast meer weten over ons als online marketing bureau in Hoofddorp? Óf weten welke marketing toppers jou komen helpen?

Werkzaamheden van online marketing bureau Hoofddorp

Maar wat doen wij eigenlijk allemaal als online marketing bureau in Hoofddorp? We kijken eerst altijd naar je huidige marketing strategie. Heb je deze nog niet? Geen probleem, wij stellen hem samen met jou op! Door in gesprek te gaan komen we erachter wat jouw doelen zijn. Wil je meer websitebezoekers? Meer naamsbekendheid? Meer verkopen op je webshop? Het kan allemaal. Op basis van je doelen bepalen we uiteindelijk de strategie.

Daarna kijken we naar de huidige situatie: hoe ziet jouw website eruit? Dit is namelijk hét visitekaartje van jouw onderneming en deze moet er tiptop uitzien. We helpen je bij het optimaliseren van jouw website, zodat jij je doelen kunt behalen. Dit doen we door nieuwe teksten te schrijven, een overzichtelijke lay-out te maken en sterke actieknoppen toe te voegen. Natuurlijk wil je dat jouw volledig geoptimaliseerde website dan ook goed scoort in zoekmachines zoals Google. Ook hier is MarketingKarwei in gespecialiseerd! Onze zoekmachine marketing experts staan te popelen om dit voor je uit voeren. Dus voor een online marketing bureau in Hoofddorp ben je bij MarketingKarwei aan het juiste adres. Wil je al onze werkzaamheden eens rustig bekijken? Kijk dan eens op onze dienstenpagina.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Online marketing bureau Hoofddorp: wie komt bij ons werken?

Je ziet online marketing bureau Hoofddorp staan, maar je bedrijf is niet gevestigd in deze stad? Geen enkel probleem, onze marketeers reizen door heel Nederland om onze klanten te ondersteunen met online marketing. We stappen dus ook in de auto om naar jou in Hoofddorp te rijden. Ons team bestaat uit een mooie mix van HBO en universitair opgeleide marketingexperts. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialiteit waardoor we een erg compleet marketing bureau zijn. Wat wij leuk vinden? Jou helpen met het verwezenlijken van je dromen! Hier krijgen wij écht energie van. Neem eens contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Online marketing bureau Hoofddorp team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?