Online marketing bureau Purmerend

MEER OMZET MET ONLINE MARKETING

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Purmerend? Dan ben je hier precies aan het juiste adres. MarketingKarwei is namelijk hét online marketing bureau in Purmerend en omgeving. Zo wij zijn ook te vinden in Amsterdam, Haarlem, Utrecht of Den-Bosch. Door de inzet van online marketing helpen we jou om je te onderscheiden van je concurrentie. Hoe we dit doen?

Eerst ontwikkelen samen met jou een marketing strategie die echt bij jou past. Deze strategie vertalen we vervolgens naar onderscheidende teksten en creatieve designs voor jouw website en social media kanalen. Daarnaast geven we je twee keer per jaar een update over de kosten en baten van onze marketingactiviteiten. Door middel van een simpele berekening presenteren we je duidelijk hoeveel het heeft gekost en hoeveel omzet eruit is gekomen. Meer weten? Neem dan eens contact met ons op. Onze marketing toppers staan je graag te woord.

Online marketing bureau in Purmerend: wat doen jullie?

Als online marketing bureau in Purmerend zijn we bij MarketingKarwei erg veelzijdig in onze werkzaamheden. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Dit bestaat uit twee onderdelen: SEO, ofwel gratis vindbaarheid, en SEA, ofwel betaalde vindbaarheid. Het proces van zoekmachine marketing begint altijd met een zoekwoordenonderzoek. De resultaten van dit onderzoek laten zien welke woorden je het beste kunt gebruiken om hoog te scoren in zoekmachines zoals Google. We schrijven pakkende teksten, creëren mooie designs voor je website en richten de meest overtuigende Google Ads campagnes in. Daardoor weten we meer bezoekers naar jouw website te trekken.

Daarna gaan we deze website optimaliseren. Dan verwerken we de zoekwoorden op een effectieve manier in je huidige websiteteksten en zorgen ervoor dat je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Dit zal uiteindelijk leiden tot onder andere meer webshop verkopen en ingevulde contactformulieren. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Neem eens een kijkje op onze dienstenpagina.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Wie werken er bij online marketing bureau Purmerend?

MarketingKarwei bestaat uit een groep van frisse en ambitieuze marketeers. Creatief denken en digitaal doen, dat is ons motto. Als online marketing bureau in Purmerend, werken wij door heel Nederland om jouw bedrijf te helpen met waar wij goed in zijn. Zo werken wij ook als online marketing bureau in Amsterdam, Haarlem, Utrecht of Almere.

Wat maakt ons zo uniek? Wij werken bij jou op kantoor! Dit zorgt voor de beste resultaten. Doordat we bij jou op locatie werken komen we achter de échte identiteit van jouw bedrijf. Hierdoor kunnen we jouw filosofie vertalen naar een effectieve online marketing strategie. Daarnaast bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je ons inzet. Wij zijn namelijk niet van abonnementen of contracten, we houden de dingen graag simpel. Enthousiast geworden? Bekijk eens welke toppers voor je klaar staan.

Online marketing bureau Purmerend team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?