Online marketing bureau Zaandam

VERTEL JOUW VERHAAL DOOR ONLINE MARKETING BUREAU ZAANDAM

Je hebt een bedrijf in Zaandam of omgeving en je wil meer uit online marketing halen? Dan zit je hier goed, want wij helpen je! MarketingKarwei is hét online marketing bureau in Zaandam. Samen zorgen we ervoor dat we klanten weten te vinden, te boeien en aan jouw bedrijf te binden. Hoe we dit doen? Een slimme combinatie van een krachtige marketing strategie en een effectieve uitvoering van online marketing. Wij helpen je met het schrijven van heldere teksten en het maken van unieke beelden voor jouw website en social media. Zo val je pas echt op bij je (potentiële) klanten en onderscheid jij je van de concurrentie. Meer omzet halen uit je marketingactiviteiten, dat willen we samen bereiken! Wij werken door heel Nederland. Wil je alvast kennismaken met ons? Klik dan hieronder.

Die diensten van online marketing bureau Zaandam

Een websitebezoeker bepaalt binnen ongeveer 7 seconden of hij of zij op je website blijft. Het is dus belangrijk dat je een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website hebt. Als online marketing bureau Zaandam zorgt MarketingKarwei ervoor dat je website volledig geoptimaliseerd is. Want we schrijven teksten die hoog scoren in de zoekmachines, ontwerpen een mooie lay-out en maken duidelijke actieknoppen. Zo zorgen we ervoor dat de aanvragen en verkopen op jouw website stijgen.

Daarnaast helpen we je met e-mail marketing en zetten we overtuigende social media campagnes voor je op. Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid op Instagram? Of wil je dat jouw vacature prominent in beeld komt bij geschikte kandidaten op LinkedIn? Onze social media experts adviseren je en voeren de werkzaamheden ook nog eens uit. Daarnaast doen wij ook SEO in Zaandam, maar ook in Amsterdam, Haarlem of Purmerend. Lees hier meer.

Wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Onze werkzaamheden staan overzichtelijk op onze dienstenpagina, neem maar eens een kijkje.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Online marketing bureau Zaandam: het team

We zijn gevestigd in Utrecht en Nijmegen, maar we reizen het hele land door om onze klanten van dienst te zijn. Wij staan als online marketing bureau dus ook voor jouw bedrijf in Zaandam! Maar als online marketing bureau staan wij ook klaar in Amsterdam, Haarlem, Almere of Purmerend.

Ons team bestaat uit gemotiveerde en hoogopgeleide marketeers met ieder zijn eigen specialisatie. Van échte creatievelingen tot de meest technische online marketeers, wij hebben ze allemaal in huis.

Wij werken bij jou op kantoor, want zo leren we jou, je team en de organisatie pas écht kennen. Daarnaast bepaal jij helemaal zelf hoe vaak en wanneer je ons nodig hebt. Fijn hè Wil je meer weten? Neem dan eens contact met ons op. We leggen je alles nog een keer haarfijn uit.

Online marketing bureau Zaandam team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?