Online marketing Nijmegen

WIJ HELPEN JE MET GROEIEN!

Op zoek naar een online marketing bureau in Nijmegen? Welkom bij MarketingKarwei! Als marketingpartner helpen wij je met alles om je bedrijf goed op de (online) kaart te zetten. We ondersteunen ondernemers met effectieve marketing. Een marketeer van MarketingKarwei inhuren heeft veel voordelen. Zo komt er een frisse maar kritische blik op je huidige marketingactiviteiten en nemen we het doe én denk werk graag voor je uit handen. Tot slot heb jij als ondernemer een sparringpartner voor alle marketing en communicatie van je bedrijf. Onze kracht daarbij is dat we bij jou op kantoor werken. Hoe dat in z’n werk gaat leggen we graag aan je uit.

Online marketing Nijmegen zegt het al, MarketingKarwei zit gevestigd in Nijmegen. Maar we verzorgen graag de marketing van bedrijven over het hele land. Zo zijn we actief van de provincie Friesland tot Brabant en van Noord Holland tot Overijssel. Samen met jou en jouw team maken we het verschil tussen denken en doen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem alvast contact met ons op.

Online marketing Nijmegen - wat houdt het in?

We kunnen je met van alles helpen. Meestal beginnen we met het analyseren van je website om te kijken wat er beter kan. We hebben vaak al vijf quick-wins gevonden om te zorgen dat we dezelfde dag nog meer aanvragen of aankopen via je website binnenkrijgen. Naast website optimalisatie helpen we ook met het bouwen van een nieuwe website, de (marketing)strategie van je bedrijf, geven we verschillende trainingen, helpen we met social media, e-mailmarketing en sales. We maken je website vindbaar en ook liggen er veel kansen voor het vergaren van meer herkenbaarheid.

Jij beslist hoeveel uur je een van onze marketeers nodig hebt. Wekelijks ontvang je een overzichtelijke rapportage met daarin de kosten en opbrengsten van ons werk. Zo werken we samen aan een meetbare hogere omzet voor jouw organisatie.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Online marketing Nijmegen - het team

Maak vast kennis met onze marketeers. Zoals gezegd werken we graag bij jou op kantoor. Dit zorgt ervoor dat we de lijnen lekker kort houden en direct kunnen schakelen als het moet. Zoals gezegd bepaal je zelf hoe veel je ons inzet. Ons advies is om wekelijks zeker een dag in de week met marketing bezig te zijn. Op die manier werk je structureel aan de groei van je bedrijf. En wij van MarketingKarwei helpen je daar heel graag bij. Vraag hieronder alvast vrijblijvend een offerte aan en wij gaan direct kijken wat we voor je kunnen doen.

Online marketing Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?