Online marketing Arnhem

KLANTEN VINDEN, BOEIEN EN BINDEN MET ONLINE MARKETING

Veel organisaties hebben al online platformen zoals een website en social media accounts. De concurrentie is groot en het is niet altijd eenvoudig om echt op te vallen. MarketingKarwei gaat jou helpen om boven je concurrentie uit te springen. Als full-service marketingbureau verzorgen wij de online marketing in Purmerend en omgeving voor jouw organisatie. Onze marketeers gaan met een frisse, maar ook kritische blik kijken naar je huidige online marketing. Zit er een strategie achter? Bereik je de doelgroep? Is het up-to-date? 

Wij staan klaar om je online marketingactiviteiten uit handen te nemen. Zo kun jij je volledig focussen op de zaken die jij het liefste doet. Nieuwe klanten vinden, boeien en aan jouw bedrijf binden: dat is ons doel. Wil jij met ons groeien? 

Online marketing in Purmerend door MarketingKarwei: de werkzaamheden

Wil je meer websitebezoekers? Meer verkopen op jouw webshop? Of toch het bereik binnen je doelgroep vergroten via social media? Online marketing is een breed begrip en het heeft vele mogelijkheden. Hieronder leggen we twee van onze diensten kort uit. 

 De online marketing in Purmerend begint met een analyse van jouw website. Staan er bijvoorbeeld fouten in je teksten of zijn de actieknoppen niet heel duidelijk? Door je website te optimaliseren wordt de kans op meer conversies verhoogd, zoals offerteaanvragen en verkopen op je website. Daarnaast is zoekmachine marketing een belangrijk onderdeel. Hierbij gaat het om de vindbaarheid van jouw website izoekmachines zoals Google. Dit is opgesplitst in twee delen: gratis vindbaarheid (SEO) en betaalde vindbaarheid (SEA). Door het effectief inzetten van beide onderdelen wordt jouw website op de korte en lange termijn goed gevonden. Natuurlijk bieden we nog veel meer aan om jouw online marketing in Purmerend naar een hoger niveau te tillen . Klik hier voor een geheel overzicht van onze online marketing diensten.   

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Waarom de online marketing in Purmerend uitbesteden aan MarketingKarwei?

MarketingKarwei heeft al veel organisaties uit verschillende sectoren laten groeien met online marketing. Hierdoor hebben we een goed beeld van wat wel en niet werkt voor elk soort bedrijf. Neem eens een kijkje bij onze klanten en lees waarom ze graag met ons samenwerken. 

We houden zaken simpel en duidelijk, want we weten dat dit gewoonweg het beste werkt. Geen onduidelijke marketingtermen, maar communicatie op een manier zodat jij het begrijpt. Om voor jou de online marketing in Purmerend te optimaliseren, werken we het liefst bij jou op kantoor. Hierdoor zijn we in staat om de kennis uit de sector goed te snappen en te vertalen naar jouw doelgroep. Jij bepaalt ook zelf hoe vaak je van onze diensten gebruik wil maken. Ons advies is om minimaal één dag per week bezig te zijn met marketing. Zo werk je structureel aan de groei van jouw bedrijf. Interesse in een samenwerking? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Online marketing Arnhem team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?