Online marketing strategie

De kracht van een doordachte online marketing strategie

Een effectieve online marketingstrategie stelt jou in staat om jouw doelgroep op een gerichte en meetbare manier te bereiken, waardoor de kans op het aantrekken van relevante klanten wordt vergroot. Daarnaast helpt het bij het opbouwen van merkbekendheid, het stimuleren van betrokkenheid en het maximaliseren van jouw online aanwezigheid. Ons team van experts zorgt ervoor dat jouw strategie niet alleen effectief is, maar ook winstgevend!

  • Doelgericht maatwerk: Strategieën op maat voor jouw doelen.
  • Data-gedreven: Beslissingen gebaseerd op nauwkeurige analyses.
  • Persoonlijk contact: wij werken bij jou op locatie.
  • Full service expertise: Alles-in-één oplossing voor online succes.

Voordelen van een sterke online marketing strategie

1. Diepgaande inzichten

Verkrijg waardevolle kennis over de markt, doelgroep, bedrijfspositie en concurrentie

2. Focus management

Een online marketing strategie helpt bij het stellen van prioriteiten en het effectief beheren van tijd en budget

3. Meetbaarheid

Verkrijg heldere inzichten in de effectiviteit van jouw marketinginspanningen

Onze online marketing strategie experts

Koen Cooijmans

Koen Cooijmans

Kasper klein Breteler

Kasper klein Breteler

Kimberley Koetsier

Kimberley Koetsier

Waarom is een online marketing strategiebelangrijk voor jouw bedrijf?

Met een effectieve online marketingstrategie heb je de mogelijkheid om gericht en meetbaar met jouw doelgroep te communiceren. Vrij cruciaal dus! Zo vergroot jij de kans op het aantrekken van relevante klanten, bevorder je jouw merkbekendheid, stimuleer je betrokkenheid en zet je jouw online aanwezigheid sterk neer. Zet de digitale kanalen van jouw onderneming strategisch in om doelstellingen te behalen en jouw concurrentiepositie te versterken. Door je te blijven aanpassen aan een steeds evoluerende digitale markt met de juiste strategie ga jij voor duurzaam zakelijk succes.

Onze werkwijze

Stap 1

Onderzoek en planning: In de eerste stap verkrijgen we inzicht in de doelgroep, concurrentie en doelstellingen, wat essentieel is voor effectieve besluitvorming en een doelgerichte uitvoering.

Stap 2

Implementatie van marketingkanalen: Dit is noodzakelijk om strategische doelstellingen te realiseren door de juiste online platforms en middelen te benutten om de doelgroep effectief te bereiken en betrekken.

Stap 3

Metings- en analyseproces: Het is cruciaal om de effectiviteit van online marketinginspanningen te evalueren, inzicht te krijgen in het gebruikersgedrag en de prestaties van campagnes te verbeteren.

Stap 4

Aanpassing en verbetering: Dit is noodzakelijk om te reageren op veranderende marktomstandigheden, lessen te trekken uit eerdere resultaten en continu te optimaliseren voor betere prestaties.

Online marketing strategie sessie

Aan de slag met jouw online marketing strategie?

Een online marketing strategie is een doordachte aanpak om specifieke doelen te bereiken. Het omvat het analyseren, plannen en implementeren van tactieken voor online aanwezigheid, zoals website optimalisatie, social media, contentmarketing en zoekmachineoptimalisatie. Door deze platformen gericht in te zetten gaan we aan de slag om jouw doelgroep effectief te bereiken, betrokkenheid te vergroten en bedrijfsdoelen te verwezenlijken.

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Net zoals je ons hebt gevonden, kunnen we ook jouw website bovenaan in Google krijgen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van nattevingerwerk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze strategische aanpak. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Online Marketingstrategieën

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!