Online marketingbureau Nijmegen

VINDBAAR ZIJN VOOR KLANTEN

Marketing is een onmisbaar onderdeel van jouw bedrijf. Elke onderneming is namelijk op een manier bezig met marketing. Elk bedrijf heeft hier ook zo zijn eigen redenen voor. In sommige gevallen wordt bijvoorbeeld de concurrentie steeds groter of wordt de website steeds slechter gevonden in Google. Wat de reden ook is, wij bij MarketingKarwei helpen je graag. MarketingKarwei is een online marketingbureau in Nijmegen, maar we werken graag bij jou op locatie. Wij kunnen je helpen met alles wat met marketing te maken heeft. Dit doen we altijd in overleg met jou als ondernemer. Benieuwd welke diensten wij allemaal aanbieden?

Wat kunnen jullie als online marketingbureau Nijmegen voor mij doen?

Wij van MarketingKarwei helpen je graag met alles wat met marketing te maken heeft. We beginnen daarbij bij het begin. Namelijk de marketing strategie, een onmisbaar onderdeel van jouw marketingactiviteiten. Maar ook fotografie, video en design behoort tot ons dienstenpakket. Bedrijfsfotografie is bijvoorbeeld heel belangrijk voor het creëren van herkenbaarheid en vertrouwen voor je websitebezoekers. Onze creatieve marketeers en fotografen staan voor je klaar!

Maar ook als je al een website hebt, veel in marketing doet en investeert kunnen we je helpen. Onze commerciële marketeers helpen je met bijvoorbeeld conversie optimalisatie. Hierdoor zorgen we ervoor dat mensen op jouw website precies doen wat jij wil. Daar zijn verschillende trucjes voor die we graag een keer met je doornemen.

Stel, je hebt op dit moment al een aantal mensen in dienst die de marketing van jouw bedrijf oppakken. Dat is natuurlijk top. Medewerkers van het bedrijf kennen de organisatie natuurlijk het best. Maar het is ook mogelijk dat de medewerkers een steuntje kunnen gebruiken om de marketing naar een hoger niveau te tillen. Hier hebben wij iets op bedacht. Vanuit onze marketing-expertise hebben we verschillende trainingen ontwikkeld om je medewerkers te trainen. Na de training zijn we uiteraard beschikbaar voor vragen óf om jouw medewerkers te helpen met de marketing.

"MarketingKarwei werkt 1 dag per week bij ons op kantoor. Dat werkt perfect!"

Projecten

Het team van online marketingbureau Nijmegen

Binnen ons team hebben we verschillende rollen. Zoals gezegd hebben we commerciële marketeers, creatieve marketeers, strategische marketeers en experts op het gebied van social media en (betaalde) vindbaarheid. Door die verschillende rollen leren we van elkaar. We hebben bijna wekelijks een interne training waarbij we elkaar op de hoogte brengen van elkaars kennis. We zijn dus allround marketeers met allemaal een specialisme. Benieuwd naar ons team?

Online marketingbureau Nijmegen team

Bij +70 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel waardevoller om dit van onze klanten te horen. Samen met hen maakten wij het verschil tussen ‘denken’ en ‘doen’. Nieuwsgierig hoe? 

Alles over marketing

omnichannel strategie
3 min | 
23 jun 2022

Waarom een omnichannel strategie steeds belangrijker wordt voor groothandels

Een omnichannel strategie is voor groothandels tegenwoordig onmisbaar. Waarom en waar je op moet letten leggen wij je graag uit in deze blog.

Google Core Web Vitals
10 min | 
15 jun 2022

Google Core web vitals: wat zijn het en hoe verbeter ik ze?

Wat zijn Google Core Web Vitals en hoe verbeter je ze? In deze blog leggen wij je uit wat het nut van Google Core Web Vitals is en hoe je het toepast.

LSI keywords
5 min | 
8 jun 2022

LSI Keywords: Wat zijn het en waarvoor dient het?

Wat zijn LSI keywords en welke invloed hebben ze op je vindbaarheid? Moet je ze gebruiken of negeren? Je lees het in deze blog.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?