Online marktplaatsen

Vergroot je verkoopkracht met online marktplaatsen

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw producten of diensten online te verkopen? Online marktplaatsen zijn digitale platformen waar verkopers hun producten kunnen aanbieden aan een breed publiek. Ze fungeren als een virtuele marktplaats waar kopers en verkopers samenkomen om te handelen. Denk aan bekende namen zoals Bol.com, Amazon, eBay en Etsy. Bij MarketingKarwei begrijpen we het belang van online marktplaatsen en helpen we klanten met het boosten van verkoop. 

  • Krijg toegang tot een enorm publiek van potentiële kopers
  • Vergroot je zichtbaarheid en laat je verkoopcijfers stijgen
  • Persoonlijk contact: wij werken bij jou op locatie
  • Bouw geloofwaardigheid op door marktplaatsen met solide reputatie
  • Ontketen de kracht van online marktplaatsen met een internationaal bereik
  • Start jouw verkoopavontuur met minimale opstartkosten 

Voordelen van online marktplaatsen

1. Groot bereik

Krijg toegang tot een miljoenenpubliek in Nederland en Europa

2. Vergroot betrouwbaarheid

Verkoop op bekende, gerenommeerde marktplaatsen

3. Cross-selling mogelijkheden

Maak gebruik van aanbevelingsalgoritmen om meer verkoop te stimuleren

Onze online marktplaatsen experts

David Eijkhout

David Eijkhout

Lucet Tuithof

Lucet Tuithof

Kasper klein Breteler

Kasper klein Breteler

Waarom zijn online marktplaatsen belangrijk voor jouw bedrijf?

Online marktplaatsen bieden je de kans om producten en diensten aan een breed publiek te presenteren, wat resulteert in een grotere zichtbaarheid en potentiële verkoop. Ze vereenvoudigen ook het verkoopproces, bieden toegang tot waardevolle marketingtools en helpen bedrijven om te concurreren en op te vallen in de online wereld.

Onze werkwijze

Stap 1

Geschikte marktplaatsen selecteren: We verdiepen ons in jouw doelgroep en matchen hierbij de juiste marktplaatsen.

Stap 2

Account aanmaken: Indien je nog geen account hebt maken wij deze voor je aan en zorgen dat alle instellingen goed staan.

Stap 3

Producten uploaden: We creëren aantrekkelijke productvermeldingen met goede beschrijvingen en afbeeldingen.

Stap 4

Beheren van verkoop: De verkoopprestaties worden nauwkeurig door ons bewaakt en geoptimaliseerd.

amazon whitepaper

Meer leren over online marktplaatsen?

Online marktplaatsen zijn krachtige platforms die bedrijven in staat stellen om wereldwijd zichtbaar te zijn en hun producten te verkopen. Ze vereenvoudigen het verkoopproces, bieden toegang tot waardevolle marketingtools en helpen bedrijven om te concurreren en te gedijen in de digitale economie. Zelf beginnen met online marktplaatsen? In ons whitepaper ‘Amazon in Nederland’ vertellen we je alles over de kansen en uitdagingen die Amazon bedrijven in Nederland biedt.

Wij helpen klanten te vinden, boeien en te binden

Jouw verkoop regelen via online marktplaatsen: onze experts helpen je hierbij. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Dat doen we door bij jou op kantoor te werken. Dat betekent: één vast contactpersoon met vaste afspraken én een nieuwe collega erbij. Hierdoor worden we onderdeel van het team en leren we je bedrijf écht goed kennen. Dit helpt ons om zichtbare vooruitgang te boeken. We houden niet van nattevingerwerk. Dus met onze simpele methode meten we twee keer per jaar hoeveel extra omzet je verdiend hebt door een sterke vindbaarheid.

“We werken het liefst bij jou op kantoor.
Zo leren we jou en je team echt kennen.”

Waarom MarketingKarwei?

Samen
ondernemen

Jouw succes is ons
succes, en andersom.

Denken
& doen

We denken goed na
en maken verschil door
daadkrachtig te werken.

Focus op
groei

We stimuleren elkaar
om het beste uit
onszelf en uit onze
klanten te halen.

We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. We werken regelmatig bij jou op kantoor zodat het voor jou voelt als je ‘eigen’ marketingmedewerker. Als jouw nieuwe marketing collega zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en binden aan jouw bedrijf.

Klanten omschrijven ons als gezond commercieel, doeners en ontzettend resultaatgericht. Dit geldt ook voor onze aanpak bij online marktplaatsen. We bepalen sámen met de klant wat voor hen belangrijk is. Daar passen wij onze werkwijze op aan. Door goede doelen en bijpassende doelstellingen te stellen, houden wij samen met de klant een scherpe visie. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Wij geloven in mensen die het lef hebben hun dromen na te jagen

Klanten die wij hebben geholpen met Google Ads

Kennis maken?

Voor jou is uiteindelijk maar één ding interessant: groeien als een speer. Met meer dan 20 marketeers hebben we alles in huis om dat voor elkaar te krijgen. Of het nu gaat om het genereren van meer leads, betere posities in Google, een ijzersterke strategie of grafische designs.

Interesse? We denken het liefst nu al met je mee. Maar laten we beginnen bij het begin: het maken van een afspraak. Liever geen fysieke afspraak, maar toch alvast met ons kennismaken? Dan ontmoeten we elkaar online!