online marktplaatsen

Meer omzetgroei voor jouw bedrijf met Amazon en Bol.com

Steeds meer consumenten kopen producten op online marktplaatsen. Maar wat is een online marktplaats nu precies? Een online marktplaats is een platform waar jij als bedrijf producten op kunt verkopen, waarbij je een klein percentage afdraagt over het aantal verkochte producten. Bekende voorbeelden van online marktplaatsen zijn Amazon en Bol.com. Met de verkoop van producten op platformen als Bol.com en Amazon bereik je namelijk een miljoenen publiek in Nederland én Europa. Je bereikt dan potentiële kopers die jouw bedrijf anders misschien nooit hadden gevonden. MarketingKarwei helpt jou met een sterke positie en een stijgende verkoop van producten op online marktplaatsen. Benieuwd hoe we dat doen?  

0 frisse marketeers
0 klanten zien ons wekelijks bij hen op kantoor
0 mooie opdrachtgevers

Hoe zorgen online marktplaatsen voor meer omzet?

Met online marktplaatsen zoals Bol.com of Amazon kun je dus miljoenen potentiële kopers bereiken in Nederland, maar ook in Europa. MarketingKarwei helpt je bij het vinden van het platform dat bij jouw bedrijf en producten past. Samen kijken we welke producten geschikt zijn voor de verkoop hierop en coördineren we het juiste assortiment, de prijzen, advertenties en optimaliseren we content en productdata. Zo zorgen wij ervoor dat je bovenaan komt te staan in de rankings. Ons doel? Zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf toeneemt en dat potentiële kopers jouw producten afnemen in plaats van bij de concurrent!  

Wij zorgen ervoor dat potentiële kopers jou vinden op online marktplaatsen

Heb jij al enige ervaring met online marktplaatsen of zelfs al een bedrijfsaccount aangemaakt? Super! Samen kijken we hoe we jouw account kunnen professionaliseren en zorgen we dat je beter gevonden wordt op online marktplaatsen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je ons inzet én waar we jou mee mogen helpen. Heb je nog geen bedrijfsaccount, maar wil je wel starten met het verkopen van producten op bijvoorbeeld Bol.com of Amazon? Geen probleem. Samen richten we een account voor jouw bedrijf in en helpen je bij het bepalen van de juiste prijzen of het aanvullen van goede productcontent. We ondersteunen je waar nodig in het gehele proces. Door bij jou op kantoor te werken worden we écht onderdeel van het team en leren we het bedrijf écht goed kennen. Benieuwd naar onze Bol.com en Amazon specialisten?  

Whitepaper: Amazon in Nederland

Download hier het Amazon Whitepaper en lees meer over de kansen en uitdagingen die Amazon bedrijven in Nederland biedt. Heb jij na het lezen van het whitepaper nog vragen of hulp nodig bij het opzetten van jouw Amazon account of shop? Neem dan contact met ons op.

Haal jij al het maximale uit online marktplaatsen?

Alles over online marktplaatsen

verkopen via amazon
3 min | 
13 jul 2020

Jouw wederverkopers verkopen via Amazon voor stuntprijzen. Wat zijn de gevolgen en wat kun je hieraan doen?

Amazon, de grootste e-commerce speler ter wereld, kwam in maart 2020 naar Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

amazon invloed groothandel
3 min | 
19 jun 2020

Wat is de invloed van Amazon op mijn groothandel?

Dit jaar betrad Amazon de Nederlandse markt. Amazon verkoopt duizenden producten aan een miljoenen publiek in heel Europa. Lees hier over de kansen die Amazon voor jouw groothandel creëert!