AMBER LEEMAN

Creatief Marketeer

“When you focus on the good, the good gets better.”

Amber is een echte creatieveling. Ze heeft Landscape Design gestudeerd in Den Bosch, een specialisatie binnen de opleiding Management van de Leefomgeving. Ondanks dat de studie vooral gericht was op het ontwerp van de buitenruimte, kwam Amber er al snel achter dat ze haar creativiteit op grafisch vlak wilde inzetten om merken een gezicht te geven.

Waarom MarketingKarwei? Omdat Amber energie krijgt van afwisseling binnen haar werk en ze het tof vindt om écht te zien wat ze voor een bedrijf kan betekenen. Naast dat ze goed creatief aan de slag kan, schrijft ze graag interessante teksten en is ze bezig met online marketing. Ze werkt alles tot in de puntjes uit en is vindt het gaaf om met bedrijven te werken naar een sterk merkverhaal. Bij MarketingKarwei kan ze aan de slag met allerlei projecten in een leuk en divers team; iets wat ze heel erg belangrijk vindt.

Waar Amber dan echt energie van krijgt? Ontwerp en fotografie. Ze gaat het liefst overal met haar camera naartoe en ze inspireert anderen graag met de foto’s die ze maakt. Daarnaast houdt ze van alles waar vanuit een design-oogpunt over is nagedacht: van een strakke website of flyer tot een mooi interieur, of een gave tuin. Ook is Amber iemand die graag online bezig is; zo bekijkt ze onder andere hoe social media slim ingezet kan worden voor bedrijven.

In haar vrije tijd is ze veel met haar camera op pad en ontdekt ze graag nieuwe plekken. Als ze thuis is, vind je haar vaak bij haar paarden; daar kan ze genieten van alle rust in de natuur.

Haar stoute droom? Locatie onafhankelijk kunnen werken, zodat ze veel kan reizen. Dan wil ze het liefst een tijdje terug naar Australië, waar ze een aantal maanden heeft gewoond tijdens haar studie.

Leuk feitje over Amber: ze is een echte dierenvriend en ze is het liefst altijd in de natuur. Ze droomt dan ook van een huisje in alle rust en ruimte met paarden, honden, katten en kippen (en wie weet welke dieren nog meer…?)