MarketingKarwei marketingbureau online marketing

Anne van der Meulen

Marketing en sales stagiair

“Jezelf in het diepe gooien is de beste manier om je grenzen te verleggen.”

Anne studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het succesvol afronden van zijn minor in Helsinki is hij klaar om als stagiair aan de slag te gaan. Door de combinatie van sales en marketing hoopt hij op beide gebieden veel praktijkervaring op te doen. Zoekmachine optimalisatie, content creatie en klantrelatiebeheer zijn de activiteiten waar Anne zich mee gaat bezighouden.

De keuze om bij MarketingKarwei stage te gaan lopen was snel gemaakt. Een jong ambitieus team waar bij zowel marketing als sales veel ruimte wordt geboden om ervaring op te doen. De creatieve kant van de marketing en de relatiebeheer kant van sales spreken Anne enorm aan.

Samen doelen behalen en mooie dingen creëren is iets waar hij enthousiast van wordt. Hard werken om vervolgens grote successen te vieren is het mooiste wat er is, niet waar?

Leuke dingen doen met vrienden, sporten, lekker eten en avonturen beleven in het buitenland zijn dingen waar Anne van houdt. Dit heeft hij afgelopen half jaar tijdens zijn minor in Finland mooi allemaal kunnen combineren.

Zijn ambitie voor de toekomst? Na het succesvol afronden van zijn studie aan de slag gaan bij een ambitieus marketingteam (zoals MarketingKarwei) en toffe campagnes creëren.

Leuk feitje: Anne is op jonge leeftijd ooit zesde van Nederland geworden met straatvoetbal.