Anneclaire Post

Marketing stagiaire

“If your goals don’t scare you, they aren’t big enough”

Anneclaire, onze enthousiaste marketingstagiaire, dompelt zich met liefde en passie onder in haar nieuwe rol. Momenteel studeert ze nog communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit, maar ze is vastbesloten om nu wat echte werkervaring op te doen en al haar theoretische kennis in de praktijk te brengen. Ze heeft gekozen voor een stage bij MarketingKarwei voor de gezellige maar ambitieuze sfeer en de mogelijk om haar passie te vinden. Met haar onuitputtelijke leergierigheid en doorzettingsvermogen past Anneclaire perfect binnen ons team.

Anneclaire

De komende jaren ligt haar focus op opleiding en over vijf jaar ziet ze zichzelf met een masterdiploma in de hand, werkzaam in de marketing. Haal doel is om theoretische kennis met creativiteit te combineren omdat ze ervan houdt om aan beide kanten van het marketing spectrum te werken.

In haar vrije tijd blijven haar hersens ook draaien. Ze vindt inspiratie in tijdschriften en kan urenlang op Pinterest scrollen. Achter haar professionele focus schuilt echter ook een avontuurlijke en actieve levensstijl. Sporten is haar passie en is ze bezig constant nieuwe steden en landen ontdekken. Haar grootste droom? Alle continenten bezoeken natuurlijk!

Deze avontuurlijke geest weerspiegelt zich ook in haar werk. Samen met haar leergierigheid deinst Anneclaire niet terug voor onbekend terrein en weet ze zich daarin snel eigen te maken.

Wil je een leuk feitje over Anneclaire weten? Hoewel ze enorm houdt van culinair eten en drinken, eet ze haar pizza het liefste koud! Ze houdt expres stukken over om die op een later moment afgekoeld (en lekkerder volgens haarzelf) op te eten.