BART ARNTS

Bedrijfscoach

“Als je doet waar je altijd van gedroomd hebt zal je er ‘s nachts niet wakker van liggen.”

Bart is een klein beetje de opa van MarketingKarwei. Onze rots in de branding als het gaat om het aannemen van nieuwe medewerkers, coaching, training en dan vooral time management. Wij liegen niet als we zeggen dat Bart met zijn time management cursus iedereen zo’n 2 uur per week werk heeft bespaard.

Dit komt allemaal voort uit Bart zijn allergrootste passie: mensen stimuleren het allerbeste uit zichzelf te halen. En wat voor training of coaching daar ook voor nodig is, Bart gaat er voor. Hij neemt de tijd voor ieder individu en zorgt ervoor dat je altijd iets leert.

Daarnaast is hij ook een ster in mensen leren kort van stof te zijn. Want net zoals hijzelf hebben veel mensen een korte spanningsboog. Dus geen lange ‘lulverhalen’ gewoon meteen to-the-point zijn.

Hoe hij bekend staat? Als een keiharde werker die misschien soms een beetje drammerig kan zijn, maar heel gedreven. En altijd met in zijn achterhoofd zijn grootste passie.

Hij gaat dan ook met een goed gevoel naar huis als hij ziet dat mensen plezier, passie en gedrevenheid hebben.

Zijn stoute droom? Ooit een restaurant in het buitenland hebben. In welk land? Dat laten we nog even in het midden. Maar koken kan Bart erg goed dus wij zouden er zeker gaan eten.

Daarnaast is Bart gek op een goede sigaar. Daar maakt hij altijd ruimte voor in zijn drukke agenda. Net als voor een potje golf, een potje tennis of een heerlijke vakantie.