MarketingKarwei marketingbureau online marketing

BEN VAN DE SANDE

Merkstrateeg

“Ieders dienaar, niemands knecht.”

Ben is de merkstrateeg van MarketingKarwei. Hij helpt ons een krachtige strategie op te zetten voor ons bedrijf, en dat doet hij ook voor onze klanten. Hoe hij dit doet? Hij houdt inspirerende strategische sessies met het hele team. Het doel van deze sessies is tot een why-how-what pitch te komen waar iedereen achter staat.

Ben heeft een unieke kijk op de wereld. Hij staat voor het omdenken. Dit wil zeggen dat hij zelf anders probeert te denken dan de rest van de wereld. Dit omdenken probeert hij ook los te maken in andere mensen. Hoe hij dit doet? Op een creatieve en originele manier, met spelletjes bijvoorbeeld. En geloof ons, het werkt echt!

Zijn grootste passie is strategisch en creatief denkwerk. Het bepalen van het DNA van een merk en dit vertalen naar creatieve concepten. Hij is dan ook 100% ambassadeur van het creatief denken en heeft zich tot doel gesteld menselijke talenten te stimuleren. Denk hierbij aan empathie, intuïtie en interactie.

Zijn stoute droom? Zijn gedachten en visie een keer op een écht groot podium mogen uitdragen. Maar daarvoor wil hij dit wel eerst leren, kunnen en durven. Wij zouden ieder groot podium aanraden om Ben uit te nodigen want zijn gedachtegang helpt je enorm in alles wat je doet. Maar stiekem heeft hij nog eens stoute droom: een keer optreden met een band. Wij zien wel een leuke combinatie hier hoor!

In zijn vrije tijd is hij vooral groot voorstander van het bourgondische leven samen met zijn vrienden, een potje golf en een potje tennis.

Leuk feitje over Ben: hij ziet, hij ziet, wat jij niet ziet