CAS VAN DER HEIJDEN

Sales Stagiair

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans”

Cas is sinds begin februari bij ons begonnen als sales stagiair. Hij is voor zijn opleiding Commerciële Economie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen aan het afstuderen bij MarketingKarwei. In juni hoopt Cas dan ook het hoedje op te mogen zetten en te zeggen dat hij is afgestuurd.

De keuze voor MarketingKarwei heeft hij gemaakt omdat de combinatie tussen hard werken, vooruitgang boeken en het hebben van plezier op de werkvloer helemaal bij hem past. Daarnaast is het een mooie mogelijkheid om meer kennis op te doen in zowel sales als marketing.

Cas heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en als hij iets voor ogen heeft dan gaat hij hier volledig voor.

Tijdens zijn stage gaat hij onderzoeken hoe het team van MarketingKarwei in elkaar zit, wat voor persoonlijkheden er aanwezig zijn en hoe het team geoptimaliseerd kan worden. Naast dit project is hij bezig met een plan om de diensten van MarketingKarwei uit te breiden naar de financiële branche en kijkt hij mee hoe het relatiebeheer geoptimaliseerd kan worden.

Zijn stoutste droom: Hij zou graag ooit een eigen bedrijf opzetten. Het maakt hem niet zoveel uit in welke branche zolang hij de wereld maar een stukje mooier kan maken. In zijn stoutste droom heeft hij dan ook een bedrijf met de meest innovatieve en gekke ideeën. Of dit nou in de tuinbouw of astrologie is dat maakt hem niks uit. Zolang hij later maar elke dag, in volle gezondheid, kan genieten van zijn eigen bedrijf.

Daarnaast speelt hij regelmatig tennis met vrienden en is hij, wanneer het mooi weer is, wel eens te vinden langs het water met een hengel in zijn hand. Hij speel regelmatig bordspellen, een potje risk of monopoly, dat gaat er al snel competitief aan toe! Tot slot vind hij het heerlijk om samen met zijn vrienden een drankje te doen bij een kampvuurtje en te brainstormen over allerlei plannen, of deze nou worden uitgevoerd of niet.

Leuk feitje over Cas: Hij wil wellicht ooit nog boswachter worden, en vindt in de natuur zijn dus ook heerlijk.