DAPHNE ESKES MSC.

Creatief Marketeer

“It’s never too late to be what you might have been”

Daphne heeft altijd al een passie gehad voor de digitale wereld. Dit was te zien in haar studiekeuze, waarbij ze koos voor een bachelor Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit. Door dit te combineren met een minor aan de University of Leeds, waarbij ze van alles leerde over digitale communicatie en creativiteit & innovatie in het bedrijfsleven, nam ze de nodige stappen om de online wereld haar eigen te maken.

Daphne werkt al een tijdje bij MarketingKarwei. Tijdens haar studie heeft ze namelijk stage gelopen bij MarketingKarwei, en met succes! Een stille kracht die in het begin even uit haar schulp moest kruipen, maar nu de gezelligheid van MarketingKarwei niet kan missen. Na haar stage is ze dan ook bij MarketingKarwei komen werken als marketingmedewerker. Nadat ze haar master Commerciële Communicatie wist te behalen is ze als creatief marketeer aan de slag gegaan. Binnen MarketingKarwei is zij nu dé verantwoordelijke voor onze eigen marketing. Daarnaast helpt zij klanten om hun online zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren en hun websites te optimaliseren.

Niet alleen werken staat centraal in het leven van Daphne. Naast dat ze het leuk vindt om met vriendinnen af te spreken, naar concerten te gaan en Marvel films in de bioscoop te kijken, is ze ook ontzettend creatief. Zo vindt ze visagie erg tof en is ze fanatiek digitaal tekenaar.

De stoute droom van Daphne is om een goedlopend bedrijfje in de creatieve industrie te runnen, waardoor ze haar passie voor kunst en creativiteit kan combineren met haar theoretische kennis op het gebied van marketing en communicatie.

Daphne is pas écht tevreden met haar werk als mensen enthousiast zijn over wat ze heeft gemaakt. Ze is namelijk een echte perfectionist die alles netjes aanlevert. Ze gaat dan ook met een goed gevoel naar huis als ze nét dat ene probleem heeft kunnen oplossen en de klant tevreden is.