DAPHNE ESKES

Marketingmedewerker

“It’s never too late to be what you might have been”

Daphne heeft altijd al een passie gehad voor de digitale wereld. Dit was te zien in haar studiekeuze, waarbij ze koos voor een bachelor Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit. Door dit te combineren met een minor aan de University of Leeds, waarbij ze van alles leerde over digitale communicatie en creativiteit & innovatie in het bedrijfsleven, nam ze de nodige stappen om de online wereld haar eigen te maken.

Daphne is daarnaast geen onbekende bij MarketingKarwei! Tijdens haar studie heeft ze namelijk stage gelopen bij MarketingKarwei, en met succes! Een stille kracht die in het begin even uit haar schulp moest kruipen, maar nu de gezelligheid van MarketingKarwei niet kan missen. Na haar stage is ze dan ook MarketingKarwei blijven ondersteunen als marketingmedewerker terwijl ze studeert voor haar master Commerciële Communicatie. Zo doet ze extra ervaring op binnen het vakgebied!

Niet alleen studeren staat centraal in het leven van Daphne. Naast dat ze het leuk vindt om met vriendinnen af te spreken, naar concerten te gaan en Marvel films in de bioscoop te kijken, is ze ook graag creatief bezig in haar vrije tijd. Zo vind ze visagie erg tof om te doen en doet ze veel aan (digitaal) tekenen. Een lesje Zumba volgen vind ze super, maar een avondje Netflixen doet ze net zo graag.

De stoute droom van Daphne is dan ook om een goedlopend bedrijfje in de creatieve industrie te kunnen runnen, waardoor ze haar passie voor kunst en creativiteit kan combineren met haar theoretische kennis op het gebied van marketing en communicatie.

Daphne is pas écht tevreden met haar werk als mensen enthousiast zijn over wat ze heeft gemaakt. Ze is namelijk een echte perfectionist die graag alles netjes wil aanleveren. Ze gaat dan ook met een goed gevoel naar huis als ze nét dat ene probleem heeft kunnen oplossen en de klant tevreden is.