DAVID EIJKHOUT

HubSpot Marketeer

“The most powerful element in advertising is the truth.” – William Bernbach

David is bij ons werkzaam als Online Marketeer. Tijdens en na zijn opleiding Commerciële Economie heeft David zich verdiept in verschillende facetten van online marketing. Hierbij heeft hij kennis opgedaan in heel veel verschillende gebieden binnen de online marketing.

Zo heeft hij zich tijdens zijn afstuderen gefocust op het optimaliseren en beheren van online marketplaces zoals Bol & Amazon. Na zijn afstuderen is hij zich vooral door gaan ontwikkelen op het gebied van automatisering binnen de marketing. Dit doet hij bijvoorbeeld door slimme, automatische e-mails te versturen.

Het liefst doet David niets “op gevoel”. Resultaatgericht en vooral data-gedreven, dat is hoe hij het liefst marketing bedrijft. Je zal hem dan ook geregeld met zijn neus in een Google Analytics-rapportage of in één van zijn zelfgemaakte dashboards vinden. Doordat hij zo scherp rekening houdt met de commerciële doelstellingen weet hij altijd precies waar en wanneer er kansen liggen.

Daarnaast heeft hij veel ervaring met HubSpot en weet als de beste hoe je inzicht krijgt in je marketing en sales activiteiten met dit platform. Hij maakt de beste analyses, dashboards en kan antwoord geven op al je HubSpot gerelateerde vragen.

Waarom David voor Marketingkarwei heeft gekozen? Omdat hij zich graag nog verder wil ontwikkelen op het gebied van online marketing en hiervoor bij Marketingkarwei alle ruimte krijgt. Daarnaast vindt hij het ontzettend leuk om veel verschillende klanten te zien en zo veel verschillende branches te leren kennen. Maar verreweg de meeste energie krijgt David van het opleveren van mooie resultaten voor zijn verschillende klanten.

In zijn vrije tijd is David veel in de sportschool te vinden. Deze sportieve hobby vult-ie ook aan met veel eten. Heel veel eten. Als David niet bezig is met online marketing of sporten is hij namelijk het liefst aan het eten. Zo kookt hij graag thuis een uitgebreide maaltijd of laat hij zich verwennen bij een goed restaurant.