Dennis Scholten

Webbouwer

“Identify the essential, eliminate the rest.”

Dennis is webbouwer bij MarketingKarwei. Met al jaren ervaring in webdevelopment is Dennis de websitespecialist bij MarketingKarwei. Hij houdt van de no-nonsense aanpak en stimuleert anderen hier ook in. De kennis die Dennis heeft deelt hij graag met anderen om samen tot het beste resultaat te komen.

Waarom MarketingKarwei? Bij MarketingKarwei werk ik met veel verschillende marketeers samen. Met een half woord weten we vaak van elkaar al wat we bedoelen. Dit is erg fijn in de samenwerking en zorgt ervoor dat de marketeers en ik snel mooie resultaten kunnen boeken.

Dennis houdt van schoonheid in zowel design (voor het oog) als hoe iets werkt (onder de motorkap). De balans hierin vinden is een mooie uitdaging die hij graag aangaat.

Zijn grootste passie? Het ontwikkelen van de mogelijkheid om marketeers en opdrachtgevers te helpen zelf hun webdevelopment te kunnen managen. Daarbij legt hij graag uit hoe bepaalde dingen werken, zodat anderen hier weer van leren. Daarnaast gaat veel van zijn vrije tijd naar de liefde voor whisky. Het verzamelen, fotograferen en reviewen van whisky is een uit de hand gelopen hobby geworden.

Zijn stoutste droom? Het lijkt Dennis een mooie uitdaging om ooit de website van Apple te herontwerpen. Hoe hij dit wil doen weet hij nog niet. Of het zou lukken? Dat zeker!

Leuk feitje over Dennis: Dennis is een doorgewinterde heavy metal/hard rock fan.