MarketingKarwei marketingbureau online marketing

FRISO BERENPAS

Marketing Stagiair

“The harder you work, the luckier you get”

Friso is als stagiair een nieuwe toevoeging aan het MarketingKarwei team. Hij houdt van resultaten en zal er dan ook alles doen om beloftes na te komen. Hij studeert Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit en vindt het leuk om daarnaast zo veel mogelijk te leren. En hoe kan je dat beter doen dan in de praktijk?

De motivatie om te solliciteren bij MarketingKarwei was duidelijk: de relatie met klanten, de mix van marketing en sales én de ruimte om te groeien spraken hem enorm aan. Dit in combinatie met de gezelligheid en de ambitieuze mentaliteit binnen het team maakte MarketingKarwei een makkelijke keuze!

Friso houdt van problemen oplossen en strategisch denken. Het liefst zou Friso in de toekomst bedrijven over de hele wereld willen helpen wanneer zij reputatieschade oplopen en negatief in het nieuws komen, waarbij het reizen natuurlijk een hele mooie bijkomstigheid zou zijn. Hij zou namelijk graag de hele wereld willen zien en heeft het liefst zijn volgende reisje al gepland voordat hij terug is in Nederland. De volgende bestemmingen? Krakau, Zagreb en Liverpool!

In zijn vrije tijd is Friso vaak met vrienden op onder andere voetbal- en basketbalvelden te vinden, maar je ziet hem ook zeker op de tennis- of squashbaan! Binnen het veld is hij erg fanatiek, maar daarbuiten draait het vooral om gezelligheid. Daarom is hij ook vaak te spotten bij een terras of restaurant. Wanneer het buiten grauw wordt, krijgt hij van films en schaken nooit genoeg.

Leuk feitje over Friso: als het aan hem ligt staat de muziek altijd aan. Hij vindt dat een beetje “fout” moet kunnen, maar dan wel met een koptelefoon.