MarketingKarwei marketingbureau online marketing

HENDRIK SALA

Commercieel Trainer

“Als je iets wilt bereiken wat je nog nooit hebt bereikt, moet je iets doen wat je nog nooit hebt gedaan.”

Zijn grote passie is het lef in mensen die hij traint naar boven halen. Hij probeert ze net over het randje te duwen zodat het lef in hen naar bovenkomt. Dit lef gaat er namelijk voor zorgen dat ze echte salestijgers worden.

Zelf heeft hij lef genoeg. Hij doet precies wat iedereen zegt wat hij niet moet doen. En hij is tegelijkertijd ook streng, brutaal en neemt geen blad voor de mond. Een doordrammer met een goed eigen zelfbeeld. Dit zijn allemaal eigenschappen die ervoor zorgen dat je veel leert tijdens zijn trainingen. Hij dramt door zodat jij het beste uit jezelf haalt.

Zijn grote droom is om uiteindelijk met zijn bedrijven 500 man in dienst te hebben. En als we zijn quote moeten geloven weten we wel wat Hendrik hiervoor moet doen: iets wat hij nog nooit gedaan heeft.

Naast werken speelt hij graag een potje hockey of golf. Hij doet ook aan crossfit, maar zoals hij zelf zegt: dat is meer een moetje om fit te blijven. Je maakt hem blij met goede muziek én hij kan ook nog een klein beetje koken. En wanneer je Hendrik echt blij ziet? Als hij een goede deal heeft binnengehaald of wanneer hij hoort dat hij goed is geweest voor mensen.

Leuk feitje over Hendrik: hij is lekker rebels.