HUUP BERKELMANS

Sales Stagiair

If you make it, great. If you miss it – what’s there to be afraid of?” Kobe Bryant

Huup is student Commerciële economie aan de HAN in Nijmegen. Momenteel is hij sales stagiair bij MarketingKarwei. Daar houdt hij zich voornamelijk bezig met het vinden en binden van potentiële klanten.  

In de afgelopen jaren is Huup erachter gekomen dat zijn interesses en kwaliteiten vooral op het gebied van sales liggen. Bij MarketingKarwei krijgt hij de mogelijkheid om de theoretische kennis die hij heeft opgedaan op zijn opleiding voor het eerst in de praktijk toe te passen. Ondanks zijn keuze voor een salesstage geniet hij van de gelegenheid om op de marketingafdeling mee te kijken en kennis op te doen.  

De werkzaamheden als stagiair bij MarketingKarwei zijn erg uitdagend en variërend. Er vindt goede balans plaats tussen verantwoordelijkheid en begeleiding, dat maakt het tot een ideale stageplek voor hem!  

Hoewel Huup tegenwoordig in Nijmegen woont, liggen zijn roots in het mooie Brabant. Daar keert hij een paar keer per maand naar terug om een potje te voetballen in zijn vriendenteam. Na een wedstrijd duikt hij graag de kroeg in om daar een biertje te doen met vrienden.  

Huup zijn stoutste droom? Studeren aan een universiteit in het buitenland.