MarketingKarwei marketingbureau online marketing

IDS HEEZEN

Sales Medewerker

“The most effective way to do it, is to do it”

Ids is sales medewerker bij MarketingKarwei. Momenteel volgt hij de opleiding Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Met zijn nuchtere Achterhoekse mentaliteit gaat hij graag in de praktijk aan de slag om klanten te vinden, boeien en binden.

De reden dat Ids bij MarketingKarwei aan de slag is gegaan? Omdat het een modern bedrijf is waar ook plaats is voor eigen ideeën en mogelijkheden. Verder lijkt het hem de ideale plaats om zichzelf te ontwikkelen in zowel online marketing als op het gebied van het accountmanagement.

Het doel van Ids is om bij MarketingKarwei nieuwe klanten te werven en deze klanten daarna helpen met het verhogen van de omzet voor MarketingKarwei. Dit doet hij door te luisteren naar de behoeftes van de klanten en hierbij advies op maat te geven.

De insteek van Ids is om op een empathische en persoonlijke manier klanten te binden aan MarketingKarwei. Dit om een gezonde relatie op te bouwen met onze klanten. Ook gaat hij regelmatig mee naar afspraken en leert zo de klanten goed kennen.

In zijn vrije tijd kun je Ids op het sportveld vinden: zo doet hij aan voetbal, hardlopen en squash. Zo af en toe vind je hem ook binnen in de sportschool. In het weekend drinkt Ids graag een drankje met wat vrienden in de stad. Het liefst tijdens een potje voetbal want dan is hij helemaal in zijn natuurlijke habitat!