JASMIJN KRAMER

Key Accountmanager

“If you can dream it, you can do it.”

Als commercieel marketeer brengt Jasmijn veel frisse inzichten mee. Jasmijn is afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie, waarbij zij zich in zowel online marketing als accountmanagement verdiept heeft. Jasmijn is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing.

Waarom ze bij MarketingKarwei is gaan werken? Naast de fijne sfeer en frisse, enthousiaste collega’s houdt Jasmijn van uitdagingen. Ze wil veel leren over commercie in de online wereld. En de mix tussen online marketing en sales die ze bij ons krijgt is zeker de uitdaging waar ze naar op zoek was.

Jasmijn werkt met veel passie aan online marketing projecten voor diverse klanten en zorgt voor het opbouwen en onderhouden van ijzersterke klantrelaties. Er is geen uitdaging die ze uit de weg gaat!

Het leukste aan haar werk vindt ze het contact met klanten. Samen met de klant bekijken hoe we meer omzet uit de website kunnen halen én dit ook echt waarmaken. Ze gaat vol voor een goede samenwerking. Pas wanneer de klant helemaal tevreden is, is Jasmijn dat ook.

Haar stoutste droom? Een expert worden op het gebied van online marketing en accountmanagement. Kortom: alles wat er nodig is om een bedrijf te laten groeien. Bij MarketingKarwei is ze hiervoor zeker aan het goede adres, tot nu toe leert ze elke dag wat nieuws! Stiekem droomt Jasmijn ervan om ooit een eigen bedrijf te beginnen. Wij zouden er in ieder geval niet van opkijken, want ondernemend is ze zeker!

In haar vrije tijd maakt Jasmijn mooie reizen en pakt ze graag wat festivals mee. Ook is ze op zaterdag vaak in de stad te vinden om een nieuwe outfit te scoren en geniet ze er altijd van om drankjes te doen met vrienden en vriendinnen.

Leuk feitje over Jasmijn: let op, als je haar te lang aankijkt word je betoverd door haar felblauwe ogen.

Bekijk hier de video waarin Jasmijn zichzelf voorstelt: