MarketingKarwei marketingbureau online marketing

Jasmijn van Balveren

Marketing stagiair

“Mindset is everything”

Jasmijn studeert Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Bij MarketingKarwei is ze actief als marketing stagiair, waarbij ze kennis maakt met allerlei facetten van online marketing. Zo houdt ze zich bezig met het schrijven van teksten, social media en de website.

De keuze voor MarketingKarwei was vrij snel gemaakt: een fijn team mensen met ieder hun eigen expertise. Er zijn hierdoor veel kansen om nieuwe dingen te leren. Op deze manier kan ze zichzelf blijven ontwikkelen en haar kennis uitbreiden.

Jasmijn haar interesse voor marketing is al jaren aanwezig. Sinds ze gestart is met haar opleiding is deze interesse alleen maar groter geworden. Het is een fascinerende wereld die zich blijft ontwikkelen. De kans om bij een marketingbureau stage te lopen heeft ze dan ook met beide handen aangegrepen!

Ze komt uit de Achterhoek, maar mag zich inmiddels al een tijdje trotse inwoner van Nijmegen noemen. In haar vrije tijd vind je haar regelmatig op het hockeyveld, waar ze zich goed kan uitleven. Als echte teamplayer vindt ze het belangrijk dat er altijd een leuke sfeer heerst, naast en op het veld. Ook geniet ze van drankjes doen en gezellige momenten met vrienden en familie.