JEROEN CROONEN

Bedrijfscoach

“Het leven is hard, maar de grond ook als ie bevroren is; dur in komen lukt toch.”

Deze ondernemer in hart en nieren is na het VWO naar de HEAO gegaan. Ondernemen is iets dat hij in de praktijk heeft geleerd. Jeroen heeft voor MarketingKarwei gekozen omdat volgens hem de mooiste dingen alleen maar ontstaan als er daarvoor andere dingen tegen hebben gezeten. Dit is in zijn ogen ook hoe MarketingKarwei is ontstaan.

Het mooie van MarketingKarwei vindt hij dat wij iets doen wat niemand anders doet. Zijn hele leven heeft hij namelijk al dingen anders willen doen dan anderen. Wat wij dan zo anders doen dan anderen? We blijven niet steken bij goede adviezen, maar DOEN dingen ook echt. Daarom zit MarketingKarwei echt in zijn DNA: vanuit zijn ondernemersvisie vindt hij het belangrijk om niet alleen na te denken maar ook te doen, wel met verstand uiteraard.

Hij vindt het leuk om met ons samen te werken omdat hij geniet van jonge intelligente mensen waar hij van kan leren, maar wie hij ook een stukje van zijn eigen ervaring mee kan geven. Zijn grootste passie in dit werk is het team helpen op sales gebied.

Jeroen wordt echt blij als het team en hijzelf het idee hebben dat ze aan het winnen zijn en hij met zijn “bescheiden” rol daarin een goede bijdrage levert. Het mooiste compliment dat een klant hem zou kunnen geven is als ze zeggen dat ze ‘verslaafd aan ons zijn’.

Zijn stoute droom? Dat ondernemers zich gaan realiseren dat ze stom zijn geweest als ze MarketingKarwei niet hebben ingeschakeld. Verder zou hij het ontzettend gaaf vinden om ooit met een kampeerwagen naar China te rijden.

Naast werken houdt Jeroen er ook nog een hoop hobby’s op na, zo vindt hij het heerlijk om te koken (en dit uiteraard naderhand ook zelf lekker op te eten), houdt hij van actief bezig zijn in de vorm van wielrennen, tennissen en tuinieren, maar geniet hij ook van relaxen met een goed boek of een spannende film.

Leuk feitje over Jeroen: hij is ontzettend ongeduldig, dus als iemand hem de gouden tip kan geven om om te gaan met zijn ongeduld dan staat hij daarvoor open.