JEROEN RUTTEN

Technisch Online Marketeer

“Some people dream of success, while other people get up every morning and make it happen.”

Jeroen is onze marketeer met kennis over allerlei technische aspecten! Zo weet hij veel van websites, zoekmachine optimalisaties en online adverteren. Na het afronden van zijn opleiding tot grafisch vormgever heeft hij Communication & Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Een erg leergierige marketeer dus!

Jeroens grootste passie is om andere ondernemers op locatie te helpen. Een goede fit voor MarketingKarwei! Vooral als hij te horen krijgt dat zijn klanten tevreden zijn met de opgeleverde resultaten, geeft hem dat veel voldoening. Ook het samenwerken met collega’s maakt het marketingvak voor Jeroen zo leuk. Hij staat altijd klaar om collega’s te helpen met hun technische vragen.

Doordat het werk bij MarketingKarwei zo veelzijdig is, is er altijd een nieuwe case voor Jeroen om te kraken. Ondernemers op persoonlijk niveau helpen door hun communicatie en marketing te verbeteren is dan ook iets dat goed bij hem past. In zijn vrije tijd helpt hij namelijk lokale ondernemers met hun online communicatie.

Jeroens stoutste droom? Al zijn kennis van marketing gebruiken om marketeer te worden voor een wijnmerk en mogen werken op een van de mooiste plekjes op aarde. Daar kunnen we hem geen ongelijk in geven!

Naast werk staat er nog meer centraal bij Jeroen. Naar de sportschool gaan om te fitnessen of met vrienden een drankje doen op het terras is dan ook iets waar hij niet onbekend mee is. Lekker eten, verre reizen en films en series zijn ook helemaal zijn ding. En dat fitnessen werpt zijn vruchten zeker af: Jeroen heeft de afgelopen twee jaar de stoute schoenen aangetrokken en twee keer de Vierdaagse uitgelopen!

Bekijk ook meteen onderstaand filmpje waarin Jeroen zichzelf voorstelt: