JESSE CALJE

Creatief Marketeer

“De wereld is te interessant om niet over geïnteresseerd in te zijn”

Jesse is een creatieveling in hart en nieren. Dat is al sinds jongs af aan duidelijk. Waar hij eerst met de camera van zijn vader foto’s maakte, heeft hij nu zijn eigen camera en weet niet meer van stoppen. Hij heeft Communicatie en Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en dat is waar zijn creatieve en analytische krachten samen kwamen.

Om die reden is Jesse aan de slag gegaan bij Marketingkarwei. Met een combinatie van een analytische blik en een creatief brein maakt hij perfect aansluitende content bij de marketingstrategie. Van nieuwe bedrijfsfoto’s tot portretten, alles wordt vastgelegd. Daarnaast is hij graag bezig met het uitdenken van strategieën en ziet hij overal kansen. Het leukste vind hij als er mensen zijn die groots met hem mee denken en ook mooie kansen willen pakken.

Het leuke aan online marketing vind Jesse dat hij content kan maken die ook echt aanslaat op de doelgroep. Door niet met hagel te schieten, maar gericht de content te laten aansluiten zorgt hij er voor dat mensen echt bereikt worden.

Jesse is een sociale, vriendelijke en creatieve marketeer en hij houdt altijd van een goed gesprek. Ook geniet hij er van om buiten te zijn en de wereld om zich heen in zich op te nemen. Hij vind de wereld te interessant om niet overal geinteresseerd in te zijn.

Daar haalt hij vervolgens een bak van inspiratie en creativiteit uit! Het is niet moeilijk, je moet alleen goed kijken.

En in de toekomst? Hij zou ook nog het liefst zijn piloten brevet willen halen. Wie weet is er een mooie combinatie tussen fotografie, vliegen en marketing te vinden?

Een ding is duidelijk, sky is the limit.