Jessie Loeffen

Sales stagiair

‘’The world rewards those who initiate. So, don’t wait for opportunities. Create them.’’

Jessie versterkt momenteel als stagiair het sales team van MarketingKarwei, terwijl hij parallel hieraan nog student Commerciële Economie aan de Han in Nijmegen is. Binnen MarketingKarwei heeft Jessie zich toegewijd aan het vinden en binden van potentiële klanten.

Zijn jeugdige energie sluit naadloos aan bij de dynamiek van Marketing Karwei. Hij vindt het belangrijk om gemotiveerde mensen om zich heen te hebben die een werkplek creëren die niet formeel is. De keuze was dus snel gemaakt. Een fijn team met een open blik. Op deze manier kan hij zich blijven ontwikkelen.

Jessie heeft niet alleen een passie voor sales, maar ook voor de creatieve aspecten van de marketing. Zijn interesse in commerciële aspecten is al van jongs af aan aanwezig en hij heeft geleerd om zijn weg te vinden in de wereld van sociale media en online marketing. Hij is vastbesloten om verder te leren van de inzichten en ideeën van anderen.

Geboren en getogen in het prachtige Nijmegen koestert Jessie zijn stad, die voor hem aanvoelt als een vertrouwd dorp. Buiten werktijd is hij vaak te vinden op het voetbalveld, zowel spelend, als bij N.E.C als enthousiast supporter. Zijn teamgeest en vermogen om een positieve sfeer te creëren maken hem niet alleen op het veld, maar ook op de werkvloer een waardevolle teamplayer.

Naast zijn liefde voor de sport, geniet Jessie ervan om leuke activiteiten te ondernemen met vrienden en familie. Van reizen tot festivals, hij staat vooraan in de rij om dit te organiseren. Zijn ultieme droom? Na het afronden van zijn studie een wereldreis maken waarbij hij de verschillende culturen en denkwijzen van de wereld wil ontdekken.