MarketingKarwei marketingbureau online marketing

Jidde Wiegertjes

SEO Specialist

“Whether you think you can, or you think you can’t – you’re right.”

Jidde is online marketeer bij MarketingKarwei en een echte ster in zoekmachine optimalisatie. Hij heeft de opleiding HBO Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gestudeerd: een studie waar de focus ligt op marketing en sales. Jidde is zich sinds zijn derde jaar meer gaan richten op de marketingkant, waar zijn échte interesse ligt.

Waarom MarketingKarwei? Omdat Jidde energie krijgt van complexe vraagstukken op het gebied van zoekmachine optimalisatie en marketing. Bij MarketingKarwei krijgt hij de ruimte om hier helemaal in te duiken en zichzelf verder te ontwikkelen. Jidde kan bij MarketingKarwei aan de slag voor bedrijven met een divers portfolio, iets wat hij erg belangrijk vindt.

Het leukste aan online marketing vindt Jidde dat hij groei kan verwezenlijken voor een klant: de output dat een klant meer bezoekers en conversies krijgt geeft hem veel voldoening. Jidde stelt graag hoge ambities, voor zowel zichzelf als een klant.

Jidde is altijd serieus in zijn werk, maar hecht ook veel waarde aan wat humor op de werkvloer. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met sport en bevindt hij zich graag in de buitenlucht. Maar een avond een goede serie kijken? Daar is Jidde ook niet vies van.

En wat Jidde zijn stoute droom is? Een toonaangevend iemand worden binnen de zoekmachinemarketing, wereldwijd. Of een tijd vanuit het buitenland werken terwijl hij aan zijn online business werkt. Hij geeft zelf aan dat hij zijn toekomst nog graag openhoudt.

Leuk feitje over Jidde: hij staat elke zaterdag op het voetbalveld in de voorhoede, maar scoort bijna nooit. Misschien moet hij toch een andere carrière overwegen?