MarketingKarwei marketingbureau online marketing

Jimmy Hendriks

Sales Medewerker

“Het gaat niet om de bestemming, maar om de reis ernaartoe”

Jimmy studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Een hele eerlijke jongen die altijd in is voor een grapje. Als sales medewerker gaat hij zich richten op het beheren van relaties en het binnenhalen van mooie klantafspraken. Naast sales houdt hij er ook van om zijn creativiteit om te zetten in leuke ideeën en ontwerpen.

De reden dat Jimmy aan de slag is gegaan bij MarketingKarwei is omdat hij dé perfecte kans zag om zowel in sales als marketing te groeien. Het salesvak vindt hij namelijk net zo interessant als de creatieve kanten van marketing. Hij vindt het daarnaast erg belangrijk om gemotiveerde mensen om zich heen te hebben die een werkplek creëren die niet te formeel is.

Het leukste vindt hij het meedenken over nieuwe plannen en op een creatieve manier problemen oplossen voor anderen. Daarbij is het in gesprek gaan met klanten natuurlijk onmisbaar. Goede communicatie staat namelijk voorop!

Buiten zijn stage om houdt hij ervan om een potje te voetballen en op reis te gaan. Zijn grote droom is om met een camper op pad te gaan in de Verenigde Staten. Het liefst in een leuke camperbus van Volkswagen of een Ford Nugget. De zelfgemaakte aftermovies zorgen ervoor dat hij deze reizen meerdere keren kan herbeleven!

Deze echte voetbalfanaat speelt het spelletje al sinds hij kan lopen en heeft bij drie verschillende clubs gevoetbald. Daarnaast support hij al zijn hele leven de club uit zijn geboortestad (en dus de mooiste club van het land): NEC Nijmegen.

Leuk feitje? Samen met zijn broer heeft hij de prijs gewonnen voor het bedenken van de naam van de mascotte van NEC. Die heet nu “Bikkel”.