Joost Bressers MSc.

Online Marketeer

“Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt gaan, ga dan samen.”

Joost is allround marketeer bij MarketingKarwei. Hij studeerde af aan de Radboud Universiteit met een master Commerciële Communicatie en een master Marketing. Tijdens deze studie kwam hij erachter dat hij graag bezig is met onderzoeken en analyseren. Vooral als je zichtbaar wat met je resultaten kan doen. Zo ontstond ook zijn interesse in online marketing.

Joost is breed geïnteresseerd, oprecht, en een echte teamplayer. We snappen dan ook wel dat hij zich helemaal op zijn plek voelt bij het MarketingKarwei team.

Ook vindt Joost het leuk om creatief bezig te zijn. Zo lang hij zich kan herinneren is hij aan het tekenen geweest. Vaak zat hij met zijn hoofd in zijn schetsblok, maar tegenwoordig probeert hij digitaal ook van alles vorm te geven. Zo maakt hij bijvoorbeeld aftermovies van zijn vakanties of ontwerpt hij logo’s of T-shirts.

Waarom Joost het zo leuk vindt om te werken bij MarketingKarwei? Hij kan in zijn werkzaamheden zijn enthousiasme voor data en analyse perfect combineren met zijn passie voor creativiteit. Een echte allround marketeer dus!

Joost zijn stoutste droom is om ooit een eigen productiebedrijf te runnen en met een creatief team de wereld over te vliegen om indrukwekkende campagnes te maken. Wij zijn in ieder geval blij dat hij voorlopig nog even in Nederland blijft om ons team te versterken.

Leuk feitje over Joost: vraag niet waarom, maar hij kent alle hoofdsteden en vlaggen van de wereld.