JORDI KERSTEN

Allround Marketeer

“Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt”

Jordi is al sinds 2015 werkzaam bij MarketingKarwei. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft daar de opleiding Sport, Gezondheid en Management gedaan. Zijn grote passie is dan ook: sport, en dan in het bijzonder voetbal. Deze sportieveling staat maar liefst drie keer in de week op het voetbalveld.

Naast een wedstrijdje voetbal maakt hij ook een sport van marketing. Alles wat je aan Jordi vraagt doet hij goed. Hij doet alles voor een omzetstijging van zijn klanten. Én hij is bewezen succesvol!

Een rustige jongen die heel goed kan luisteren naar wat jij als klant wilt.

Zijn stoute droom? Zijn twee grootste passies combineren, sport en marketing. We know: dat is best pijnlijk voor ons, maar we gunnen het hem!

Wat hij het leukste vindt om te horen? Dat hij echt onderdeel is geworden van het team van een klant. Hij komt met alle plezier bij jou op kantoor werken. Jordi gaat echt met een goed gevoel naar huis als hij veel lol heeft gehad én tegelijkertijd de klant verder heeft kunnen helpen.

Nog een leuk feitje over Jordi: hij verrast je elke keer weer met de meest scherpe woordgrapjes, en ja daar is hij écht heel goed in.