KASPER KLEIN BRETELER

Technisch Online Marketeer

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” – Pippi Langkous

Kasper is technisch online marketeer bij MarketingKarwei en weet alle ins en outs van de Google Tools. Kasper heeft na zijn studie Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit bij diverse bureaus als online marketeer gewerkt. Ook startte hij tijdens zijn studie een eigen bedrijf waarmee hij zelf websites bouwde in Joomla! en WordPress. Kasper heeft altijd een passie gehad voor marketing, internet en de techniek erachter.

Waarom hij bij MarketingKarwei is gaan werken? Kasper vindt de sfeer en cultuur binnen MarketingKarwei heel goed. Informeel en open staan om nieuwe dingen aan te pakken en te leren van elkaar, dat is belangrijk. Met zijn ruime ervaring binnen de online marketing is Kasper ook een grote bron van kennis voor zijn collega’s en natuurlijk zijn klanten.

Het leukste aan online marketing vindt hij dat je nooit bent uitgeleerd: de techniek blijft zich namelijk razendsnel ontwikkelen. Door nieuwe updates heb je altijd weer een nieuw punt om kennis over op te doen.

Kasper is verder een echte teamplayer en in zijn vrije tijd voetbalt hij zowel op het veld als in de zaal. Daarnaast heeft hij ook nog eens tijd om zo af en toe de gym te bezoeken of een stukje hard te lopen.

Een leuk feitje over Kasper: hij is gek op Italiaanse auto’s, vooral als ze ook een beetje herrie maken.