KIM BRASPENNING MSC.

Allround Marketeer

“Je krijgt meer spijt van de dingen die je niet hebt gedaan, dan van de dingen die je wel hebt gedaan”

Kim is een slimme dame, afgestudeerd aan de universiteit. Hier heeft ze maar liefst twee masters afgerond, namelijk een master Communicatiewetenschap én een master Marketing. Een perfecte combinatie vindt ze zelf.

Complexe opdrachten? Voor Kim geen probleem! Ze werkt gestructureerd, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is een talent in coördineren.

Waar wordt Kim echt blij van? Goed contact met klanten. Een goede samenwerking leidt tot een goed eindresultaat en dat vindt ze erg belangrijk. Én als klanten nog meer willen gaan doen met marketing. Dat maakt Kim nog enthousiaster om er vol voor te gaan.

Haar stoute droom? Een combinatie van communicatie advies en marketing in de politiek of een ministerie. Echt een lange termijn droom, want voor nu zit ze helemaal op haar plek bij MarketingKarwei. Ze is gek op de verantwoordelijkheid en vrijheid die ze krijgt.

Kim haar grootste passies? Daar hoeft ze niet lang over na te denken: carnaval, reizen, fotografie en uit eten gaan. Mensen die vergeten te eten, dat heeft ze nooit begrepen. Maar begin vooral niet over carnaval (of juist wel) want dan stopt ze niet meer met praten. Carnaval in haar dorp Prinsenbeek is heilig en daar moet alles voor aan de kant.

Leuk feitje over Kim: kijk uit als Kim begint met lachen, dit is zo aanstekelijk dat het onmogelijk is om niet mee te gaan lachen.

Bekijk ook meteen onderstaand filmpje waarin Kim zichzelf voorstelt: