KIMBERLEY KOETSIER

Online Marketeer

“Iedere stap buiten je comfortzone is een kans om te ontdekken wat je kan.”

Met haar opleiding Commerciële Economie aan de Avans in Den Bosch is Kimberley breed opgeleid in zowel marketing en sales. Iets wat perfect van pas komt voor deze online marketeer, want met haar brede interesse leert ze graag over alles wat!

Binnen haar functie houdt Kimberley zich bezig met diverse taken, zoals het schrijven van goede teksten, het beheer van sociale media en strategische plannen. Eerder zat Kimberley aan de andere kant van de tafel als opdrachtgever, waardoor ze ook op strategisch niveau goed met klanten mee kan denken. Als marketeer brengt ze deze plannen tot leven en leidt ze alles in goede lijnen. “Het mooie aan die stip op de horizon zetten zorgt ervoor dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft en hierdoor beter samenwerkt.”

De keuze voor MarketingKarwei, die was niet zo lastig. Een jong bedrijf dat sterk gericht is op groei en ontwikkeling, dat past helemaal bij Kimberley. Daarnaast zorgen de verschillende opdrachten en klanten ervoor dat ze iedere week weer wordt uitgedaagd.

Kimberley vindt vreugde in het zien van meetbare resultaten en floreert bij een gezonde werkdruk. Ze voelt zich vooral aangetrokken tot taken die een hoog organisatieniveau vereisen en denkt graag na over manieren om impact te creëren en verbindingen te leggen.

In haar vrije tijd is ze graag aan het schilderen, sporten, lezen en tijd door aan het brengen met vrienden. Kimberley wordt gekarakteriseerd door haar aanhoudende nieuwsgierigheid en haar liefde voor de gezellige sfeer die kenmerkend is voor Den Bosch, haar woonplaats. Zo is ze de challenge aangegaan met haarzelf door iedere maand iets nieuws te leren. Van zelf pasta maken tot alles uitzoeken over Google Tag Manager – het zijn uitdagingen die Kimberley niet uit de weg gaat!